Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Graham Potter recunoaște că Arsenal a fost echipa mai bună! "I-am prins într-un moment bun al lor"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/11/2022 la 18:39 GMT+2

Chelsea a fost învinsă pe teren propriu de Arsenal, echipa care a urcat înapoi pe primul loc în Premier League. Graham Potter, tehnicianul albaștrilor, a recunscut că "tunarii" au fost mai buni, menționând forma bună a trupei lui Arteta.

Graham Potter, Head Coach of Chelsea looks on prior to the Premier League match between Brighton & Hove Albion and Chelsea FC at American Express Community Stadium on October 29, 2022 in Brighton.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Chelsea, cu multe absențe în lot, a fost învinsă pe teren propriu de către Arsenal, singurul gol al partidei fiind marcat de Gabriel, în minutul 63, din centrarea lui Bukayo Saka. Graham Potter a aliniat o formulă defensivă, sperând să poată da lovitura pe contraatac, însă liderii din Premier League au fost pe poziții.
Tehnicianul lui Chelsea a recunsocut supremație adversarilor și crede că Arsenal a meritat victoria. Potter i-a lăudat pe elevii lui Arteta pentru modul în care s-au prezentat pe teren, fiind impresionat de felul în care aceștia joacă atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă.
"Cred că am jucat împotriva unei echipe care traverseavă momente foarte bune, iar jucătorii sunt plini de încredere. Asta se poate vedea prin rezultatele pe care le-au obținut, pe care le și merită.
Jucătorii noștri au dat totul, dar nu ne-a ieșit jocul așa cum am fi vrut. Am avut câteva situații bune, de 4 contra 4 și 4 contra 3 în careul lor, dar am suferit la finalizare. Per total, cred că Arsenal a meritat victoria. Golul lor a venit contrar parcursului jocului, dar nu pot să mă plâng în legătură cu rezultatul final.
Trebuie să ne uităm la perioadele prin care trec ambele echipe. Arsenal traversează un moment foarte bun al lor și au multă încredere. Joacă împreună de mult timp și știu foarte bine ce au de făcut pe ambele faze. Am făcut un efort extraordinar, dar echipa mai bună a câștigat. Noi nu am funcționat așa cum îmi doream", a spus Potter după partida cu Arsenal, conform Daily Mail.
Citește și:

Arsenal a revenit pe primul loc în Premier League, la două puncte peste Manchester City

Echipa antrenată de Pep Guardiola urcase pe primul loc în campionatul englez, sâmbătă, după victoria de pe teren propriu cu Fulham. Doar o zi au rezistat "cetățenii" pe fotoliul de lider, Arsenal demonstrând încă o dată pretențiile mari din acest sezon.
Arsenal are niște starturi de meci de senzație în Premier League. Jucătorii lui Arteta nu au încasat niciun gol în primele 30 de minute ale partidelor de campionat din acest sezon, timp în care au marcat de 11 ori în prima jumătate de oră.
Pentru Arsenal urmează partida de pe teren propriu, cu Brighton, din Cupa Ligii Angliei. Peste o săptămână, "tunarii" se deplasează la Wolves, unde vor juca ultimul meci dinaintea pauzei generate de Cupa Mondială din Qatar. De cealaltă parte, City primește vizita lui Brentford în campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo