Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp cere toate cele trei puncte, dacă fanii lui United amână derby-ul cu Liverpool: "Noi nu avem legătură"

Alex Masgras

Publicat 21/08/2022 la 08:49 GMT+3

Din cauza situației în care se află clubul, fanii lui Manchester United pregătesc o nouă serie de proteste la derby-ul cu Liverpool de luni seară. Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", nu vrea să audă de o posibilă amânarea a partidei și cere ca echipa lui să primească toate cele trei puncte în cazul în care acest lucru se va întâmpla.

Jürgen Klopp in seinem Element beim FC Liverpool

Credit imagine: Imago

Fanii lui Manchester United s-au săturat de situația în care a ajuns echipa lor favorită și pregătesc o nouă serie de proteste la adresa conducerii clubului la derby-ul de luni seară cu Liverpool.
Pe finalul sezonului 2020/21, tot o partidă dintre Manchester United și Liverpool de pe Old Trafford a fost amânată cu câteva zile din cauza protestelor fanilor lui United la adresa familiei Glazer, care la vremea respectivă căuta să se alăture Superligii Europei. Partida a fost reprogramată câteva zile mai târziu, iar Liverpool s-a impus cu 4-2.
Familia Glazer, care este proprietara clubului, este condusă de frații Avram și Joel Glazer, iar cei doi americani sunt văzuți de către fani ca fiind principalii vinovați pentru situația în care se află clubul.
Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", nu vrea să se gândească la un astfel de scenariu. Cu toate acestea, germanul consideră că cele trei puncte ar trebui acordate echipei oaspete, deoarece aceasta s-a pregătit normal pentru partidă și nu este implicată în vreun fel în evenimentele care duc la o posibilă amânare a partidei:
"Chiar sper că nu se va întâmpla (n.r. amânarea partidei), dar dacă se va întâmpla, cred că ar trebui să primim punctele. Nu avem vreo legătură cu această situație, iar dacă suporterii nu vor ca această partidă să aibă loc, nu putem reprograma pur și simplu partida într-un sezon care este deja extrem de aglomerat.
Nu cred că se va întâmpla ceva și chiar sper asta. Nu am idee ce s-ar putea întâmpla și nici nu mă gândesc la asta. Ni s-a spus că totul este în regulă, noi ne ducem acolo să jucăm și să mergem acasă. Dar într-o situație ca aceasta, cealaltă echipă ar trebui să primească mereu punctele, deoarece nu este implicată și s-a pregătit pentru partida respectivă", a declarat Jurgen Klopp, potrivit Eurosport UK.
Citește și:

Manchester United-Liverpool, marele derby al Angliei

Manchester United și Liverpool se întâlnesc în etapa a treia a sezonului din Premier League. Echipa lui Erik ten Hag are un început dezastruos de sezon. United a pierdut primele două partide, iar prestația și atitudinea jucătorilor îngrijorează fanii. "Diavolii roșii" au pierdut în prima etapă partida de pe Old Trafford cu Brighton, scor 1-2, după care s-a deplasat la Brentford, care s-a impus cu un incredibil 4-0 stabilit încă din primele 45 de minute ale întâlnirii.
Nici Liverpool nu are parte de un start grozav de sezon. Echipa lui Jurgen Klopp a început noul sezon din Premier League cu două remize. În prima etapă, Liverpool a încheiat la egalitate pe terenul nou-promovatei Fulham, scor 2-2, în timp ce în etapa a doua, aceasta a remizat cu Crystal Palace pe teren propriu, scor 1-1.
picture

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

În cele două partide din sezonul trecut, "cormoranii" s-au impus fără drept de apel de fiecare dată. Pe Old Trafford au câștigat cu 5-0, iar duelul de pe Anfield a fost câștigat cu 4-0.
picture

Liverpool a spulberat-o pe Man United și e lider în Premier League! Rezumatul unui meci fără istoric

După două etape, Liverpool se află pe locul 15, cu 2 puncte, în timp ce Manchester United este ultima în Premier League, fără vreun punct înregistrat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo