Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSA Steaua își ia gândul de la promovarea în Superligă! Anunț vehement: "Lucrurile s-au închis!"

Irina Aldea

Publicat 20/08/2022 la 22:19 GMT+3

Fanii Stelei au sperat că echipa lor va obține dreptul de promovare în acest sezon, însă vestea pe care au primit-o nu îi va bucura deloc. Anunțul a fost făcut de Iulian Miu, oficial al echipei din Ghencea.

CSA Steaua

Credit imagine: facebook

Iulian Miu, fost jucător la Steaua și actual oficial al echipei din Ghencea, a venit sâmbătă cu o veste foarte greu de digerat pentru fanii "militarilor". După sezonul trecut, în care Steaua nu a primit dreptul la promovare, susținătorii echipei sperau ca anul acesta să se schimbe întreaga situație și să poată evolua în Superligă, însă acest lucru nu e posibil.
Potrivit lui Iulian Miu, șansele ca CSA Steaua să promoveze sunt infime. Fostul fundaş a dezvăluit faptul că toate încercările oficialilor din Ghencea au dat greş, şi astfel echipa se va lupta pentru promovare în zadar, la fel ca sezonul trecut. Singurul caz în care steliștii mai pot spera e ca regulamentul să se modifice, dar acest scenariu e foarte puțin probabil.
CITEȘTE ȘI:

CSA Steaua își ia gândul de la promovarea în Superligă

"Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r. – în privința șanselor de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.
Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. – sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r. – ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste", a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo