Iulian Miu, fost jucător la Steaua și actual oficial al echipei din Ghencea, a venit sâmbătă cu o veste foarte greu de digerat pentru fanii "militarilor". După sezonul trecut, în care Steaua nu a primit dreptul la promovare, susținătorii echipei sperau ca anul acesta să se schimbe întreaga situație și să poată evolua în Superligă, însă acest lucru nu e posibil.
Potrivit lui Iulian Miu, șansele ca CSA Steaua să promoveze sunt infime. Fostul fundaş a dezvăluit faptul că toate încercările oficialilor din Ghencea au dat greş, şi astfel echipa se va lupta pentru promovare în zadar, la fel ca sezonul trecut. Singurul caz în care steliștii mai pot spera e ca regulamentul să se modifice, dar acest scenariu e foarte puțin probabil.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
FCSB, fără 2 titulari din apărare la meciul cu FC Argeș! Cum ar putea arăta echipa lui Nicolae Dică
ACUM 10 ORE

CSA Steaua își ia gândul de la promovarea în Superligă

"Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r. – în privința șanselor de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.
Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. – sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r. – ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste", a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.
Romanian Liga I
FCSB se transformă! Cum va arăta primul 11 al lui Dică. Numele importante care rămân pe bancă
26/09/2022 LA 15:07
Romanian Liga I
Mircea Lucescu știe ce le lipsește celor de la FCSB! "Sunt în mare pericol să piardă play-off-ul"
23/09/2022 LA 18:12