Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City, la pământ: Starea de spirit a "Cetățenilor", oglindită perfect de Guardiola la antrenament

Irina Aldea

Publicat 07/02/2023 la 23:40 GMT+2

Starea de spirit a lui Pep Guardiola la antrenamentul lui Manchester City oglindește perfect sentimentul care înconjoară clubul de pe Etihad.

Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost văzut în public pentru prima dată de când Premier League a acuzat clubul de peste 100 de încălcări ale regulilor financiare. Forul care conduce primul eșalon din Anglia susține că gruparea de pe Etihad a încălcat de peste 100 de ori regulile financiare între 2009 și 2018, iar acum cazul va fi judecat de o entitate independentă.
Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost vizibil posomorât la sesiunile de pregătire ale clubului de pe Etihad. Rămâne de văzut ce sancțiuni va suporta City în cazul în care va fi găsită vinovată de o comisie independentă, dar clubul și-a exprimat deja nevinovăția și va lupta pentru a dovedi asta.
CITEȘTE ȘI:

Starea de spirit de la Manchester City, la pământ

Pep Guardiola, câștigător a trei titluri în Premier League, s-a întors la treabă pe terenul de antrenament, dar cu moralul la pământ, după câte s-a văzut în fotografiile surprinse. Nu se știe cât de mult l-au afectat pe Guardiola ultimele informații legate de club, dar cu siguranță meditează asupra lor.
Antrenorul "Cetățenilor" și-a indicat anterior intenția de a părăsi gruparea de pe Etihad în cazul în care oficialii clubului îl vor minți cu privire la situația financiară: "Mă întrebi de ce am apărat clubul și oamenii? Este pentru că lucrez cu ei. Când sunt acuzați de ceva, îi întreb: 'Spune-mi despre asta'. Ei explică și eu îi cred. Le-am spus: 'Dacă mă mințiți, a doua zi nu mai sunt aici. Voi fi afară și nu voi mai fi prietenul vostru. Îmi pun încrederea în voi pentru că vă cred 100% din prima zi și apăr clubul din acest motiv".
Guardiola este sub contract cu City până în 2025, după ce a fost de acord să-și prelungească înțelegereaabia în urmă cu câteva luni. În prezent, echipa sa rămâne la cinci puncte de lider în cursa pentru titlul de campioană a Premier League din acest sezon, după înfrângerea suferită în weekend în fața lui Tottenham. Următorul meci al echipei lui Guardiola va avea loc duminică, pe Etihad Stadium, unde va primi vizita lui Aston Villa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo