Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, în cursa pentru un fotbalist dorit și de Real Madrid și Liverpool! Ce club e favorit la transfer

Bianca Dumitru

Actualizat 03/11/2022 la 17:37 GMT+2

Jude Bellingham este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului. Presa internațională a anunțat că Manchester United s-a înscris pe lista cluburilor interesate de englezul pe urmele căruia se mai află Liverpool și Real Madrid.

Erik ten Hag, Head Coach of Manchester United looks on during the Premier League match between Chelsea FC and Manchester United at Stamford Bridge on October 22, 2022 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pentru englezul legitimat la Borussia Dortmund se vor duela în perioada de mercato de vara viitoare mai multe cluburi de top din Europa.
Până acum au fost anunțate ca fiind interesate de mijlocașul de 19 ani Liverpool și Real Madrid, dar jurnaliștii din Anglia au scris că și Manchester United s-a înscris pe lista echipelor care vor să-i obțină transferul.
"Diavolii roșii" au mai fost pe urmele lui Bellingham și în 2020, când fotbalistul a participat la un tur al bazei de antrenament de la Carrington alături de Sir Alex Ferguson, dar a decis să meargă la Dortmund.
Potrivit publicației The Sun, citată de Daily Mail, clubul de pe Old Trafford se pregătește să fie una dintre pretendentele la semnătura englezului, numărul echipelor care se vor înscrie pe urmele sale până la vară urmând, cel mai probabil, să crească, mai ales în cazul în care fotbalistul va străluci la Campionatul Mondial.
Indiferent de cluburile care își vor manifesta interesul pentru Bellingham, se pare că mijlocașul ar fi luat deja o decizie, alegându-și echipa la care vrea să se transfere.
Citește și:

Real Madrid, favorită să-i obțină transferul lui Bellingham

Mijlocașul de 19 ani, care are o cotă de piață de 90 de milioane de euro, este tot mai aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu.
Cei de la site-ul FourFourTwo au anunțat că Jude Bellingham ar fi decis că vrea să se mute la Madrid. Jurnalistul Jorge Picon a dezvăluit că englezul inclină să se transfere în La Liga, respingând ideea de a se întoarce în Anglia.
Sursa citată notează că deși "galacticii" nu au un buget comparabil cu al cluburilor din Premier League, Bellingham consideră că echipa blanco este mai puternică din punct de vedere sportiv, fotbalistul fiind convins că se va putea lupta pentru cele mai importante trofee pe Santiago Bernabeu.
În plus, oficialii celor de la Real Madrid ar fi discutat deja cu Jude Bellingham, pe urmele căruia se află încă din 2019. Șefii "galacticilor" i-ar fi transmis fotbalistului să nu-și prelungească înțelegerea cu cei de la Dortmund, care este valabilă până în 2025.
Mai mult, campioana Spaniei ar avea și avantajul de a nu se lupta prea mult cu cei de la Borussia. Nemții ar fi de acord să-l lase pe Bellingham să plece la finalul actualului sezon, acceptând chiar să renunțe la o parte importantă din suma cerută inițial.
Astfel, dacă îl vor convinge pe englez să îi aleagă, cei de la Real Madrid vor trebui să plătească în schimbul lui doar 93 de milioane de euro, față de 150 de milioane de euro, cât voia Borussia inițial.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo