Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohamed Salah, omul record în Premier League! Performanța incredibilă atinsă de starul lui Liverpool

Nicu Savin

Actualizat 07/08/2022 la 12:12 GMT+3

Mohamed Salah a salvat un punct pentru Liverpool în duelul cu Fulham, din prima etapă a noului sezon din Premier League. Golul marcat pe Craven Cottage l-a făcut pe egiptean să atingă o performanță pe care nimeni nu a mai atins-o vreodată în istoria Premier League.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 06: Mohamed Salah of Liverpool celebrates scoring their side's second goal as Marek Rodak of Fulham reacts during the Premier League match between Fulham FC and Liverpool FC at Craven Cottage on August 06, 2022 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah a fost printre puținii jucători ai lui Liverpool care au performat la adevărata lor valoare în primul meci al sezonului din Premier League. Egipteanul a reușit un gol și un assist în remiza obținută cu greu de echipa lui Klopp pe terenul nou promovatei Fulham.
Chiar dacă pierderea a două puncte a creat dezamăgire în rândul "cormoranilor", Salah are un motiv de satisfacție. "Faraonul" a marcat pentru a 6-a oară consecutiv în prima etapă din Premier League, stabilind astfel un record absolut în istoria competiției.
Citește și:

Salah a înscris de fiecare dată în prima etapă de când a ajuns la Liverpool

Kun Aguero sau Alan Shearer au înscris și ei în 6 sezoane în primele meciuri, dar nu consecutiv. Wayne Rooney a făcut-o de 7 ori, iar Frank Lampard de 8 ori, dar niciunul nu au reușit această performanță în stagiuni succesive.
Golul marcat împotriva lui Fulham a fost al 119-lea reușit de Salah în Premier League pentru Liverpool. Astfel, egipteanul l-a depășit pe Michael Owen în topul marcatorilor all-time ai "cormoranilor" în campionat. Salah este depășit în acest clasament doar de Steven Gerrard (120 de goluri) și Robbie Fowler (129 de goluri), dar cu siguranță este doar o chestiune de timp până când va ajunge pe prima poziție.
Chiar dacă la Liverpool a ajuns Darwin Nunez în această vară, Jurgen Klopp îl consideră pe Salah omul numărul unu din atacul său. Întrebat cine are șanse mai mari să devină golgheter în Premier League dintre Haaland și Nunez, antrenorul lui Liverpool a atras atenția că Salah nu trebuie scos din calcule, considerând că acesta este capabil să marcheze 35 de goluri în această stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo