Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Haaland după primul hat-trick reușit în Premier League: "De-asta sunt aici!" Ce a spus Guardiola

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2022 la 20:43 GMT+3

Manchester City a trecut astăzi de Crystal Palace, scor 4-2, după un meci în care Erling Haaland a reușit primul său hat-trick în Premier League. Norvegianul a comentat reușitele cu care l-a încântat pe Pep Guardiola.

Haaland hits hat-trick against Crystal Palace

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a învins-o în această după-amiază pe Crystal Palace, scor 4-2, după ce echipa lui Pep Guardiola a fost condusă cu 0-2.
În repriza secundă Bernardo Silva a redus din diferență, iar Erling Haaland a adus victoria, reușind primul său hat-trick din Premier League.
La finalul partidei, norvegianul s-a arătat mulțumit de prestația sa. Nefiind genul de fotbalist foarte vorbăreț, atacantul a spus că astfel de rezultate sunt ceea ce Manchester City își dorește mereu să obțină.
În plus, Erling Haaland a punctat că rolul său este acela de a ajuta la întoarcerea rezultatelor nefavorabile, dezvăluind că se simte foarte bine după cele 3 reușite din poarta lui Crystal Palace.
"Astfel de meciuri, de aceea sunt aici. Să întorc rezultatul când sunt, poate, vremuri dificile și așa mai departe. Da, a fost un sentiment bun.
Aveam misiunea de a-l obține un rezultat bun. Asta facem noi aici, asta este ceea ce a făcut City și ceea ce continuăm să facem. Am un sentiment bun", a declarat Erling Haaland.
Citește și:

Guardiola, încântat de prestația lui Haaland

Reușitele lui Haaland l-au mulțumit pe antrenorul lui Manchester City. După meci, Pep Guardiola, care i-a oferit o îmbrățișare uriașă norvegianului, a fost întrebat dacă transferul starului de la Borussia Dortmund a fost făcut pentru acest tip de partide.
Erling Haaland (L) and Pep Guardiola (R)
"Cu siguranță pentru acest gen de meciuri. Nu am făcut nimic special pentru el, ceva ce să nu fi făcut înainte. Este important pentru el să înscrie. Are simțul de a marca goluri și are calitatea de a fi puternic în fața adversarilor, iar apoi de a băga mingea în poartă", a spus Pep Guardiola.
Manchester City este lider în clasamentul din Premier League după 4 etape, având 10 puncte. În următoarea partidă din campionat, echipa lui Guardiola o va înfrunta miercuri, pe teren propriu, pe Nottingham Forest, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo