Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacție memorabilă după ultimul hattrick al lui Haaland! Mesajul incredibil primit de la un coleg

Nicu Savin

Publicat 02/10/2022 la 22:27 GMT+3

Erling Haaland a reușit un hattrick în derby-ul dintre City și United, iar reacțiile curg în valuri în toată lumea fotbalului. Norvegianul a primit un mesaj fabulos de la Aymeric Laporte, care i-a transmis plin de umor că a semnat mai multe mingi cu care atacantul a izbutit câte o triplă decât contracte în carieră.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 02: Erling Haaland of Manchester City celebrates their sides second goal during the Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on October 02, 2022 in Manchester, England. (Photo by La

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland a demonstrat încă o dată că nu are limite și că este capabil să doboare o mulțime de recorduri în fotbalul mondial. Norvegianul a semnat un hattrick în victoria clară a lui City în derby-ul cu United, scor 6-3, devenind primul jucător din istoria Premier League care marchează de câte 3 ori în 3 meciuri consecutive jucate pe teren propriu.
Așa cum se obișnuiește în fotbalul mare, jucătorii care izbutesc un hattrick iau mingea acasă, iar coechipierii lor se semnează pe balon. Așa a făcut și Haaland după meciul cu United, iar Aymeric Laporte a avut o replică genială pe marginea acestui aspect.
"Iată-ne din nou. Am semnat mai multe mingi ale tale decât contracte. Felicitări, titanule!", a fost mesajul pe care Laporte i l-a transmis lui Haaland. Fundașul lui City a semnat pentru a 3-a oară pe o minge a lui Haaland, care a reușit câte o triplă și în partidele cu Palace și Nottingham Forest.
Pentru a ne da seama cât de greu este să se atingă o performanță precum cea a lui Haaland e suficient să amintim că marele Cristiano Ronaldo are 3 hattrick-uri marcate în toată cariera în Premier League (232 meciuri). Haaland a ajuns la această cifră în numai 8 jocuri.
Alți atacanți uriași care au evoluat în Premier League au avut nevoie de mult mai multe meciuri pentru a bifa primele 3 hattrick-uri: Michael Owen (48), Ruud Van Nistelrooy (59), Fernando Torres (64), Andy Cole (65) sau Luis Suarez (72).
Citește și:

Pep Guardiola, impresionat de implicarea lui Haaland în jocul ehipei

Prestația lui Haaland din meciul cu United nu a fost trecută cu vederea nici de Pep Guardiola, dar antrenorul lui City nu s-a arătat neapărat impresionat de golurile marcate, ci de implicarea masivă a norvegianului în jocul echipei, capitol la care atacantul a lăsat de dorit în primele meciuri la City.
"Ceea ce îmi place în ultima perioadă la el este căse implică mai mult în joc. La început mi-a spus că preferă să atingă mingea de cinci ori și să marcheze cinci goluri. Nu-mi place asta, vreau să atingă mingea din ce în ce mai mult. Îmi place că participă mai mult la acțiuni, dar nu uită că cel mai mare talent al lui este să bage mingea în plasă.
Ce a făcut azi, Erling a făcut în Norvegia, în Austria și în Germania, asta este realitatea. A venit și și-a dat seama „Oh, băieții ăștia, colegii mei, aleargă ca niște animale și trebuie să o fac și eu!". Desigur, calitatea pe care o avem îl ajută să marcheze goluri. Dar eu nu l-am învățat nimic în acest sens. Totul este nativ, felul în care se demarcă în spatele fundașilor și ajunge în situații de a marca se datorează talentului său. Are un instinct incredibil. Cifrele sale sunt înfricoțătoare, sincer", a adăugat Guardiola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo