Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham, de neînvins în Premier League! Spurs a trecut fără probleme de Leicester

Bianca Dumitru

Publicat 17/09/2022 la 21:24 GMT+3

Tottenham a câștigat astăzi, pe teren propriu, duelul cu Leicester, din a 8-a etapă a Premier League. Echipa lui Antonio Conte este la egalitate de puncte cu Manchester City, în fruntea clasamentului.

Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Tottenham s-a impus astăzi, pe teren propriu, în fața celor de la Leicester cu scorul de 5-2, într-un meci contând pentru a 8-a etapă a Premier League.
Echipa lui Antonio Conte este neînvinsă în campionatul Angliei, fiind la egalitate de puncte (17) cu Manchester City, pe primele poziții ale clasamentului.
În meciul cu Leicester, cei de la Spurs au fost conduși din minutul 6, când Tielemans a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri. Kane a egalat rapid, înscriind cu capul în poarta goală, după o pasă perfectă a lui Kulusevski.
Citește și:
Tottenham a preluat conducerea în minutul 21, când Eric Dier a marcat un gol la vinclu, cu capul, după o lovitură de la colțul terenului. Până la pauză, Maddison a restabilit egalitatea, dar gazdele aveau să se dezlănțuie în repriza secundă.
Bentancur și-a dus echipa în avantaj în minutul 47, iar Son a reușit un hat-trick în ultimele 20 de minute de joc, fiind de neoprit pentru jucătorii din apărarea lui Leicester.
Echipa lui Antonio Conte au obținut, astfel, a cincea victorie a stagiunii în Premier League. Tottenham are un start de sezon aproape perfect, fiind învinsă o singură dată, în duelul cu Sporting Lisabona, din a doua etapă a grupelor Champions League.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, pentru Spurs urmează deplasarea pe terenul celor de la Arsenal, pe 1 octombrie, iar apoi duelul cu Eintracht Frankfurt, din a treia etapă a grupelor UCL.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo