Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal - Brentford 2-1 | Arteta, reacție de clasă, după ce portarul Ramsdale a făcut cadou un gol

Ion Alexandru

Publicat 10/03/2024 la 09:10 GMT+2

Arsenal - Brentford 2-1 | Arteta a fost obligat să-l bage în poartă pe Ramsdale și englezul a gafat. Chiar și așa, Arsenal s-a impus în fața rivalilor londonezi și a urcat temporar pe primul loc în Premier League.

Ramsdale, Arsenal v Brentford

Credit imagine: Getty Images

Arteta și Ramsdale au avut un sezon rece. Poartarul care a dus greu în satgiunea precedentă în care Arsenala a fost echipa care stat cel mai mult pe primul loc, dar a pierdut titlul în fața lui Manchester City a fost trimis pe bancă. Doar două meciuri a primit Ramsdale! Sunt partidele în care Raya nu a putut intra din cauza clauzei de împrumut de la Brentford. Știind această condiție, Arteta l-a trimis în teren pe Ramsdale în meciul care o putea aduce pe Arsenal pentru mai puțin de 24 de ore pe primul loc. Ramsdale nu mai apărase de la meciul tur cu Brentford în care "tunarii" au câștigat cu 1-0 printr-un gol dat de Havertz în minutul 89. Această lipsă de meciuri s-a văzut și Ramsdale i-a făcut cadou golul de 1-1 lui Wissa, chiar înainte de pauză. În repriza a doua, la 1-1, Ramsdale a avut o intervenție fabuloasă în fața lui Toney.
E greu de spus ce s-a întâmplat în vestiar, dar după meci, Arteta a reacționat ca un mare antrenor.
"Erorile fac parte din fotbal. Așa reacționezi la asta, mai ales pentru portar, care este probabil cea mai dificilă poziție. A făcut-o într-un mod uimitor. Nu sunt surprins pentru că toată echipa și tot stadionul era în spatele lui. A câștigat respect și admirație. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm pentru el"
Arsenal este într-o formă foarte bună și victoria cu Brentford o aduce într-o companie selectă.
Citește și:

Havertz, marea surpriză a lui Arteta

Havertz a devenit omul providențial pentru Arsenal! Mutat în poziția de număr 9 în detrimentul lui Gabriel Jesus, neamțul este într-o serie de vis. Niciodată în Anglia, Havertz nu a jucat atât de bine, iar golurile sale o ajută enorm pe Arsenal. "Tunarii" au urcat pe primul loc după reușita decisivă a lui Havertz din minutul 86 al meciului. Atacantul german este la al 4-lea meci consercutiv în care marchează în Premier League. Până acum au fost goluri în victorii clare, dar cu Brentford a fost golul care a adus victoria.
Acest succes cu 2-1 o duce pe Arsenal pe primul loc în așteptarea marelui meci de astăzi.
Liverpool - Manchester City va fi de la ora 17.45 în format livetext pe Eurosport.ro.
Ce echipă va câștiga titlul în Premier League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo