Confruntarea dintre Manchester United și Young Boys, programată săptămâna viitoare în grupele Ligii Campionilor pe Old Trafford, s-ar putea juca pe un teren neutru din cauza Omicron Covid.
Așadar, primul meci al lui Ralf Rangnick în Liga Campionilor, la conducerea echipei Manchester United, s-ar putea să nu aibă loc pe Old Trafford așa cum este planificat în momentul de față. Germanul în vârstă de 63 de ani a fost confirmat luni ca noul manager interimar al "diavolilor roșii", fiind succesorul lui Ole Gunnar Solskjaer.

Primul meci al lui Rangnick în Liga Campionilor la Man United ar putea fi mutat

Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 4 ORE
Potrivit The Telegraph, UEFA așteaptă deocamdată un răspuns din partea autorităților elvețiene, dacă Young Boys va trebui să intre în carantină la revenirea acasă, timp de 10 zile, după ciocnirea din Marea Britanie ce va avea loc pe 8 decembrie. Dacă formația elvețiană nu va fi scutită de noile restricții impuse de autorități, atunci jocul se va desfășura cel mai probabil într-o șară neutrp sau chiar va fi amânat dacă nu se va găsi o altă soluție.
Elveția a descoperit luni primul său caz de Omicron. Totodată, mai multe țări se grăbesc să impună noi reguli la frontieră în încercarea de a încetini răspândirea noii variante de coronavirus.
Manchester United s-a calificat deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce săptă,âna trecută a câștigat la Villarreal cu 2-0. Young Boys este pe ultimul loc în grupă, dar mai are șanse la locul 3, dacă învinge formația engleză, iar Atalanta pierde pe teren propriu cu Villarreal.
Conducerea "diavolilor" a bătut palma cu Ralf Rangnick, de săptămâna trecută, tehnicianul de 63 de ani german care le-a fost mentor lui Klopp, Nagelsmann sau Tuchel acceptând provocarea de a veni în Premier League. Acesta a acceptat să vină interimar, până în vară, pe Teatrul Viselor, dar cu o condiție: să rămână apoi în conducerea administrativă a clubului, pe o poziție similară cu cea avută acum la Lokomotiv Moscova: manager pe sport și dezvoltare.
Ca atare, neamțul va fi extrem de implicat în viața echipei și va stabili, împreună cu viitorul tehnician (cel mai probabil Pochettino, dacă nu cumva șefii lui United vor proceda ca în cazul lui Solskjaer, care, adus ca interimar, a rămas la club aproape 3 ani) politica de transferuri. Mutarea a fost oficializată abia azi, după ce s-au pus la punct toate detaliile colaborării.
"Clubul Manchester United este încântat să îl anunţe pe Ralf Rangnick ca antrenor interimar până la finalul acestui sezon. După această perioadă, elva continua încă doi ani pe Old Trafford, urmând să îndeplinească rolul de consultant", a confirmat United pe siteul oficial
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 6 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 13 ORE