Mijlocașul celor de la Lazaio, Sergej Milinkovic-Savic, a atras interesul multor cluburi din Europa, printre care Paris Saint-Germain, Manchester United și Manchester City. Conform celor de la AS, clubul care și-l dorește cel mai mult în acest moment este Real Madrid.
Spaniolii informează că Zinedine Zidane, managerul Realului, l-a contactat deja pe Milinkovic-Savic privind o mutare la Madrid. Totuși, prioritatea pentru sârb pare să fie o mutare la PSG, acolo unde ar putea juca alături de nume precum Neymar, Mbappe sau Mauro Icardi.
Presa din Franța a informat că parizienii sunt interesați în continuare de Savic, deși tocmai au anunțat transferul definitiv al lui Mauro Icardi pentru 50 de milioane de euro plus bonusuri, prima mișcare importantă pe piața transferurilor în această vară.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 2 ORE
Milinkovic-Savic a fost mult timp și pe radarul celor de la Manchester United însă odată cu sosirea lui Bruno Fernandes în iarnă dar și cu revenirea lui Paul Pogba, despre care Solskjaer a declarat că intră în planurile sale de viitor, drumul spre Old Trafford pare să fie oprit deocamdată.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 5 ORE
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 5 ORE