”Credeam că situația este clară. Regulile de participare la această competiție sunt extrem de stricte. În Japonia, nu au voie decât 12 membri ai staff-ului și noi de obicei avem 15-16, în staff-ul naționalei de tineret.
Ceilalți care merg, trebuie să stea la hotel. Vor avea acreditare, dar o vor avea pentru hotel, nu pentru stadion!În plus, oficialii Federației sunt foarte puțini. Poate că nici eu nu am să mă duc la Tokyo, pentru că asta este situația. Sunt regulile Comitetului Olimpic Internațional.
Dacă vrei să mergi la Tokyo din postură de turist, te sui în avion și te duci ca turist. Stai la hotel, vezi meciurile, ești foarte atent, dar pe stadion, nu!Așa se duc doar cei care răspund de acțiune”, a declarat Stoichiță pentru DigiSport.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 4 ORE
Contractul lui Mutu cu Federaţia Română de Fotbal a expirat după prima rundă a Campionatului European de la Budapesta, acolo unde România U21 a terminat pe 3 o grupă cu Olanda, Germania şi Ungaria, fără să cunoască gustul înfrângerii. Apreciat pentru munca depusă de către Federaţie, Mutu nu a semnat încă prelungirea contractului însă Stoichiță este convins că ”Briliantul” va continua la națională.
”Adi vine în continuare la FRF, a participat la toate ședințele pe care le-am avut. Nu este nicio problemă să continue la cârma naționalei de tineret”, a precizat Stoichiță.

Nemulțumirile lui Adrian Mutu

Potrivit playsport.ro, Mutu nu este mulţumit de faptul că Mirel Rădoi va fi selecţionerul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, iar acesta nu ar fi încântat de ideea unei deplasări în Japonia din postura de antrenor secund al naţionalei.
Deşi iniţial autorităţile japoneze nu i-au permis lui Mutu intrarea pe teritoriul statului nipon din cauza problemelor sale extrasportive din trecut, cum ar fi cazul "cocaina", ulterior selecţionerul României U21 a primit o derogare din partea japonezilor pentru a putea face deplasarea în perspectiva Jocurilor Olimpice din această vară, care vor debuta pe 23 iulie.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 5 ORE