Potrivit Antena Sport, Adrian Mutu va fi noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Contractul lui Edi Iordănescu expiră peste 2 săptămâni. Tehnicianul care a adus al patrulea titlu consecutiv în Gruia nu va mai continua alături de ardeleni, astfel că de la 1 iunie Adrian Mutu ar putea sta pe banca lui CFR Cluj.
Edi Iordănescu și-ar fi anunțat deja jucătorii că va pleca din Gruia la finalul acestui sezon, după câștigarea titlului. Astfel, CFR a fost nevoită să caute repede un înlocuitor, iar soluția câștigătoare se pare că este Adrian Mutu, care a declarat în repetate rânduri că-și dorește să antreze o echipă de club, făcând referire la meciurile rare de care are parte la naționala U21 a României.

Adrian Mutu, aproape de numirea la CFR Cluj

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
"În cel mult o săptămână voi anunţa decizia mea", declara Adrian Mutu despre o posibilă continuare a activității la echipa națională a României U21, echipă la care nu mai are contract. Contractul lui Mutu la România U21 s-a încheiat după Euro 2021, atunci când tricolorii au fost eliminaţi din faza grupelor.
"Scopul meu este acela de a căştiga trofee, am dorinţa de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru şi de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc. Trec printr-un moment bun al carierei, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună. Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar şi oameni care să mă susţină. Eu sunt dornic nu neapărat de trofee, pentru că sunt antrenori foarte buni care câştigă trofee şi sunt antrenori excepţionali care schimbă imaginea cluburilor şi creează echipe şi jucători", a transmis de curând Mutu în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26