Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu s-ar fi înțeles cu CFR Cluj! ”Brilitantul”, aproape să părăsească naționala de tineret

Irina Aldea

Actualizat 21/05/2021 la 08:57 GMT+3

Adrian Mutu își dorește să antreneze o echipă de club, motiv pentru care va lăsa în urmă, cel mai probabil, naționala României U21 și va veni în locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj.

Adrian Mutu, într-o partidă de la Euro U21

Credit imagine: Eurosport

Potrivit Antena Sport, Adrian Mutu va fi noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Contractul lui Edi Iordănescu expiră peste 2 săptămâni. Tehnicianul care a adus al patrulea titlu consecutiv în Gruia nu va mai continua alături de ardeleni, astfel că de la 1 iunie Adrian Mutu ar putea sta pe banca lui CFR Cluj.
Edi Iordănescu și-ar fi anunțat deja jucătorii că va pleca din Gruia la finalul acestui sezon, după câștigarea titlului. Astfel, CFR a fost nevoită să caute repede un înlocuitor, iar soluția câștigătoare se pare că este Adrian Mutu, care a declarat în repetate rânduri că-și dorește să antreze o echipă de club, făcând referire la meciurile rare de care are parte la naționala U21 a României.

Adrian Mutu, aproape de numirea la CFR Cluj

"În cel mult o săptămână voi anunţa decizia mea", declara Adrian Mutu despre o posibilă continuare a activității la echipa națională a României U21, echipă la care nu mai are contract. Contractul lui Mutu la România U21 s-a încheiat după Euro 2021, atunci când tricolorii au fost eliminaţi din faza grupelor.
"Scopul meu este acela de a căştiga trofee, am dorinţa de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru şi de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc. Trec printr-un moment bun al carierei, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună. Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar şi oameni care să mă susţină. Eu sunt dornic nu neapărat de trofee, pentru că sunt antrenori foarte buni care câştigă trofee şi sunt antrenori excepţionali care schimbă imaginea cluburilor şi creează echipe şi jucători", a transmis de curând Mutu în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo