Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alertă la CFR Cluj înainte de meciul cu FCSB! Două persoane din club, suspectate de COVID-19

Irina Aldea

Publicat 13/06/2020 la 13:51 GMT+3

Liderul din Liga 1 se pregătește de derby-ul cu FCSB, însă două persoane din cadrul echipei sunt suspecte de infectare cu noul coronavirus.

Meciul FCSB - CFR a fost amânat

Credit imagine: Eurosport

Conducerea ardelenilor trece prin momente de emoție puternică în acest moment, în contextul în care două persoane din cadrul clubului sunt suspecte că ar fi intrat în contact cu virusul. Meciul dintre CFR Cluj și FCSB ar trebui să aibă loc mâine seară, de la ora 20.00, însă nimic nu este sigur în acest moment.
Potrivit Gazetei, un jucător și un membru din staff-ul echipei sunt suspectați că ar avea coronavirus. Anunțul a venit exact în săptămână dinaintea meciului cu rivalii de la FCSB, meci care poate fi decisiv în lupta pentru titlu. Potrivit aceleiași surse, conducerea ardelenilor a comandat teste suplimentare pentru întreaga echipă, iar azi au venit rezultatele. Potrivit unor surse medicale, nimeni din cadrul echipei nu are virusul. De când au intrat în cantonament, cei de la CFR Cluj au efectuat cinci teste pentru coronavirus și toate au ieșit negative.

Programul Ligii 1 după ce două meciuri au fost amânate

Atât primul meci al etapei din Liga 1, Universitatea Craiova - FC Botoșani, cât și partida dintre Dinamo și Chindia Târgoviște, au fost amânate din cauza unor cazuri de coronavirus. Medicul echipei FC Botoșani, Petrică Rădăuceanu, a primit, joi, rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Testarea s-a făcut miercuri, înainte ca echipa să plece spre Craiova, unde vineri ar fi urmat să aibă loc partida cu Universitatea, din Bănie.
Primul caz de coronavirus a fost depistat la Dinamo. Miercuri, clubul Dinamo a efectuat a patra rundă de testare pentru coronavirus. Jucătorii, staff-ul medical şi tehnic au ieşit negativi, însă un angajat al clubului a fost diagnosticat pozitiv. Este vorba despre magazionerul de la echipă.
Sâmbătă, 13 iunie:
  • FC Voluntari - Academica Clinceni, 17:00
  • Sepsi - Hermannstadt, 20:00
Duminică, 14 iunie:
  • Viitorul - Poli Iași, 17:00
  • CFR Cluj - FCSB, 20:00
Luni, 15 iunie:
  • Astra - Gaz Metan, 20:00
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo