Fundașul sârb a fost trimis în șomaj tehnic, apoi a fost reprimit în lotul lui FCSB, în pauza competițională cauzată de pandemie. Planic avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă conducerea clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convinsă că acordul era valabil până în vara anului viitor.
În cele din urmă, Planic și-a rezilitat unilateral înțelegerea cu FCSB. După ce inițial s-a zvonit că va ajunge la AEK Atena, fundașul central a fost prezentat astăzi la Maccabi Haifa, vicecampioana din Israel.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48

Planic a plecat de la FCSB, după 3 ani

Planic a fost nemulțumit de reducerile salariale din pauza inedită cauzată de pandemia de coronavirus. În cele din urmă, sârbul a decis să plece de la formația roș-albastră, după 3 ani. Planic a ajuns la Maccabi Haifa liber de contract, în ciuda amenințărilor venite din partea FCSB-ului. Oficialii "roș-albaștrilor" susțineau că orice echipă care îl va aduce pe fundașul sârb va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro.
Cotat la 1,6 milioane de euro de transfermarkt.com, Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017. Planic a jucat în 30 de meciuri în sezonul precedent pentru FCSB, reușind o pasă de gol.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32