Fundașul sârb a fost trimis în șomaj tehnic, apoi a fost reprimit în lotul lui FCSB, în pauza competițională cauzată de pandemie. Planic avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă conducerea clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convinsă că acordul era valabil până în vara anului viitor.

În cele din urmă, Planic și-a rezilitat unilateral înțelegerea cu FCSB. După ce inițial s-a zvonit că va ajunge la AEK Atena, fundașul central a fost prezentat astăzi la Maccabi Haifa, vicecampioana din Israel.

Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM 2 ORE

Planic a plecat de la FCSB, după 3 ani

Planic a fost nemulțumit de reducerile salariale din pauza inedită cauzată de pandemia de coronavirus. În cele din urmă, sârbul a decis să plece de la formația roș-albastră, după 3 ani. Planic a ajuns la Maccabi Haifa liber de contract, în ciuda amenințărilor venite din partea FCSB-ului. Oficialii "roș-albaștrilor" susțineau că orice echipă care îl va aduce pe fundașul sârb va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro.

Cotat la 1,6 milioane de euro de transfermarkt.com, Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017. Planic a jucat în 30 de meciuri în sezonul precedent pentru FCSB, reușind o pasă de gol.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Cortacero l-a convins! Cornel Dinu revine la Dinamo! Cum va arăta noua conducere a "câinilor"
ACUM 10 ORE