Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planic și-a găsit echipă, după despărțirea de FCSB! Fundașul a fost prezentat la noua echipă

Cosmin Cioboata

Publicat 06/09/2020 la 18:04 GMT+3

Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB în această vară, iar astăzi a fost anunțat oficial la noua echipă, Maccabi Haifa, din Israel.

Bogdan Planic, fostul jucător de la FCSB

Credit imagine: Getty Images

Fundașul sârb a fost trimis în șomaj tehnic, apoi a fost reprimit în lotul lui FCSB, în pauza competițională cauzată de pandemie. Planic avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă conducerea clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convinsă că acordul era valabil până în vara anului viitor.
În cele din urmă, Planic și-a rezilitat unilateral înțelegerea cu FCSB. După ce inițial s-a zvonit că va ajunge la AEK Atena, fundașul central a fost prezentat astăzi la Maccabi Haifa, vicecampioana din Israel.

Planic a plecat de la FCSB, după 3 ani

Planic a fost nemulțumit de reducerile salariale din pauza inedită cauzată de pandemia de coronavirus. În cele din urmă, sârbul a decis să plece de la formația roș-albastră, după 3 ani. Planic a ajuns la Maccabi Haifa liber de contract, în ciuda amenințărilor venite din partea FCSB-ului. Oficialii "roș-albaștrilor" susțineau că orice echipă care îl va aduce pe fundașul sârb va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro.
Cotat la 1,6 milioane de euro de transfermarkt.com, Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017. Planic a jucat în 30 de meciuri în sezonul precedent pentru FCSB, reușind o pasă de gol.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo