Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bogdan Vintilă, măsură fără precedent la FCSB! "Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi"

Irina Aldea

Publicat 28/06/2020 la 15:14 GMT+3

Noi tensiuni apar la FCSB odată cu ultimele informații privind plecarea lui Bogdan Planic din echipa antrenată de Bogdan Vintilă.

Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB

Credit imagine: Eurosport

În cazul lui Bogdan Planic nu mai este cale de întoarcere. După ce fundașul sârb și-a reziliat contractul în pauza competițională, antrenorul roș-albaștrilor este hotărât să nu-l ierte pe fundașul în vârstă de 28 de ani. În cazul în care Planic decide să revină la antrenamentele FCSB-ului, acesta nu va mai fi primit, a anunțat Bogdan Vintilă la o conferință de presă susținută azi.
"Şi pe mine m-a surprins decizia lui Bogdan Planic, era un jucător important pentru echipa noastră, dar decizia e numai a lui. Din păcate, nu am mai vorbit cu el după ce a plecaT de aici. Şi decizia clubului va fi respectată. Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi. Din ce sştiu eu, nu va reveni", a spus Bogdan Vintilă într-o conferinţă de presă.

Bogdan Planic nu e dorit de CFR Cluj

Ieri, presa din Serbia scria că Bogdan Planic este dorit de CFR Cluj. Jurnaliștii sârbi de la HotSport au anunțat că fotbalistul mai este dorit și de Antalyaspor și PAOK Salonic. Directorul sportiv al campioanei din Liga 1, Bogdan Mara, a avut o primă reacţie cu privire la un posibil transfer al lui Planic în "Gruia".
Acesta spune că, în acest moment, CFR Cluj nu are nevoie de Planic. Sârbul este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1: "Noi avem cei mai buni 6 fundași centrali din țară. Unde să vină Planic? Jucăm cu 8 pe linia de fund? Nu avem de nevoie de el, nu știu de unde apar aceste știri”, a spus Bogdan Mara pentru gsp.ro.
Dan Petrescu se poate baza în acest moment ca fundași centrali pe Andrei Burcă, Paulo Vinicius, Mike Cestor, Kevin Boli, Denis Ciobotariu, dar și Alex Pașcanu, cel care acum e împrumutat de clujeni la FC Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo