Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Edi Iordănescu este noul antrenor al lui CFR Cluj

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/12/2020 la 20:24 GMT+2

Edi Iordănescu a fost numit pe banca tehnică a lui CFR Cluj, după despărțirea de Dan Petrescu. Clujenii au făcut anunțul oficial pe contul de Youtube al clubului.

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan

Credit imagine: Eurosport

UPDATE. Edi Iordănescu a fost confirmat oficial pe banca CFR-ului

CFR Cluj a confirmat oficial numirea lui Edi Iordănescu printr-un videoclip postat pe contul oficial de Youtube al clubului.
”Clubul CFR 1907 Cluj anunță că Edward Iordănescu este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre!
Primele declarații ale lui Edward Iordănescu în calitate de antrenor principal al echipei: <<Mă bucur să fiu din nou aici. Mulțumesc patronatului și conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să își continue traiectoria ascendentă!>>", este precizat în comunicatul clujenilor.
Edi Iordănescu a semnat un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiunea de prelungire pe încă unul.
CFR Cluj s-a despărțit la începutul săptămânii de Dan Petrescu, iar de atunci ardelenii au căutat neîntrerupt un nou antrenor. S-a vorbit despre mulți antrenori, printre care și Adrian Mutu, însă în cele din urmă oficialii din Gruia s-au înțeles cu Edi Iordănescu.
Anunțul oficial al campioanei României ar urma să fie făcut în cursul zilei de mâine, mai precizează Digisport.

Edi Iordănescu este noul antrenor al lui CFR Cluj

Iordănescu Jr. a mai pregătit-o pe CFR în 2018, iar recent a recunoscut că ar fi tentat de o nouă aventură la formația ardeleană.
Marian Copilu, președintele CFR-ului, a negociat cu Edi Iordănescu și, potrivit sursei citate, au ajuns la un numitor comun. Tehnicianul de 42 de ani a ajuns ieri la Cluj pentru a demara discuțiile, iar decizia finală a fost luată foarte repede.
Obiectivele lui Edi Iordănescu la CFR Cluj vor fi aceleași pe care le-a avut și Dan Petrescu: cucerirea titlului în Liga 1 și calificarea în grupele unei cupe europene.

Edi Iordănescu va sta pe banca lui CFR Cluj abia de anul viitor

Chiar dacă s-a înțeles acum cu CFR Cluj, Edi Iordănescu va sta pe banca tehnică a ardelenilor începând abia de anul viitor. Până atunci, echipa va fi condusă de secunzii campioanei. Iar programul nu se anunță deloc ușor. CFR va mai juca în acest an 4 meciuri în campionat, cu Poli Iași, FCSB, Dinamo și Craiova, și două partide în grupele Europa League, cu ȚSKA Sofia și Young Boys.
Iordănescu Jr. a mai pregătit-o pe CFR în vara anului 2018, timp de numai două săptămâni. Tehnicianul de 42 de ani a cucerit Supercupa României, în fața Craiovei, acela fiind și singurul său trofeu din cariera de antrenor.
Conducerea CFR-ului a decis să-l demită după ce a pierdut meciul cu Malmo, scor 0-1, de la Cluj, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo