Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Budescu a plecat de la FCSB! A semnat rezilierea, după ce a primit o sumă uriașă

Cristian Mihală

Publicat 02/01/2022 la 21:17 GMT+2

Constantin Budescu nu mai este, din această seară, jucătorul celor de la FCSB. Mijlocașul ofensiv a semnat rezilierea, după ce i s-au plătit 150.000 de euro.

Constantin Budescu

Credit imagine: Getty Images

Sosit la FCSB liber de contract și cu mari așteptări, Budescu a dezamăgit. De fapt, nici nu a avut foarte mult timp să demonstreze ce poate, pentru că a căzut în dizgrația conducerii.
Se părea că fotbalistul va mai primi o șansă, în sensul în care va fi păstrat până în vară, însă părțile s-au despărțit astăzi. Budi mai avea contract cu roș-albaștrii până în vara lui 2023, dar șefii clubului l-au convins să rupă înțelegerea acum.
CITEȘTE ȘI:

Budescu a primit 150.000 de euro pentru a pleca de la FCSB

Budescu a primit, pentru a înceta colaborarea, salariile aferente lunilor septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie. În total 60.000 de euro. În plus, oficialii clubului de pe locul secund din Liga 1 i-au mai plătit salariul până la finalul actualei stagiuni, adică o sumă de aproximativ 90.000 de euro. Cu 150.000 de euro mai bogat azi, Budescu nu a avut nicio reținere să semneze rezilierea, iar acum e liber să își caute echipă.
De când a revenit la FCSB, Budescu a jucat în 11 partide pentru roș-albaștri, marcând un gol și reușind o pasă decisivă. O variantă pentru el ar fi Petrolul Ploiești, unde e așteptat pentru a promova, dar e posibil să apară și alte oferte tentante pentru fotbalistul de 32 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo