Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată programul Ligii 1 după ce două meciuri au fost amânate

Irina Aldea

Publicat 12/06/2020 la 11:12 GMT+3

Startul Ligii 1 a fost amânat după ce medical echipei FC Botoșani a fost depistat pozitiv cu coronavirus. De asemenea, și magazionerul lui Dinamo a fost găsit infectat.

Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Atât primul meci al etapei din Liga 1, Universitatea Craiova - FC Botoșani, cât și partida dintre Dinamo și Chindia Târgoviște, au fost amânate din cauza unor cazuri de coronavirus. Medicul echipei FC Botoșani, Petrică Rădăuceanu, a primit, joi, rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Testarea s-a făcut miercuri, înainte ca echipa să plece spre Craiova, unde vineri ar fi urmat să aibă loc partida cu Universitatea, din Bănie.
Primul caz de coronavirus de ieri a fost depistat la Dinamo. Miercuri, clubul Dinamo a efectuat a patra rundă de testare pentru coronavirus. Jucătorii, staff-ul medical şi tehnic au ieşit negativi, însă un angajat al clubului a fost diagnosticat pozitiv. Este vorba despre magazionerul de la echipă.

Craiova și Chindia organizează un meci amical

Dinamo trebuia să întâlnească Chindia Târgoviște în primul meci post-pandemie, însă depistarea magazionerului a dus la amânarea meciului, iar echipa a intrat în carantină, urmând să se efectueze o anchetă epidemiologică la clubul din Ștefan cel Mare. Același lucru s-a întâmplat și în cazul meciului dintre Craiova și Botoșani, unde medicul care mergea cu echipa la meciuri a fost depistat pozitiv.
Chindia și Craiova s-au pregătit intens pentru meciurile care au fost amânate, iar pentru a rămâne în formă pentru restartul campionatului cele două echipe vor juca un meci amical: "Chiar dacă meciul de mâine cu FC Botoșani a fost amânat, tot o vom vedea pe Știința la treabă. Universitatea Craiova va juca un meci amical cu Chindia Târgoviște vineri", au comunicat oficialii Craiovei pe Facebook.

Programul Ligii 1 după ce două meciuri au fost amânate

Sâmbătă, 13 iunie:
  • FC Voluntari - Academica Clinceni, 17:00
  • Sepsi - Hermannstadt, 20:00
Duminică, 14 iunie:
  • Viitorul - Poli Iași, 17:00
  • CFR Cluj - FCSB, 20:00
Luni, 15 iunie:
  • Astra - Gaz Metan, 20:00
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo