Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu i-a răspuns lui Damian Djokovic după răbufnirea acestuia privind restanțele salariale

Nicu Savin

Publicat 08/08/2020 la 16:25 GMT+3

Dan Petrescu a vorbit pentru prima dată după cucerirea unui nou titlu de campion cu CFR Cluj. Printre altele, tehnicianul român a făcut precizări cu privire la situația financiară de la echipa ardeleană și i-a răspuns lui Damjan Djokovic, care a solicitat public plata restanțelor salariale și a bonusurilor pentru sezonul tocmai încheiat.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Imediat după cucerirea celui de-al 3-lea titlu consecutiv de către CFR Cluj, mijlocașul croat Damjan Djokovic a avut o răbufnire publică la adresa conducerii din Gruia în care acuza faptul că el și colegii lui nu și-au încasat drepturile financiare.
"Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta", a spus Djokovic imediat după cucerirea noului titlu în Liga 1.
Damjan Djokovic

Dan Petrescu a recunoscut că sunt întârzieri

Antrenorul clujenilor a vorbit despre această problemă și a admis faptul că sunt întârzieri salariale, dar a dat asigurări că jucătorii își vor primii toți banii pe care îi au de încasat.
"Am văzut ce a spus Djokovic despre datorii. În pandemie, nu e ușor nicăieri în fotbal. Trebuie să înțelegem că e o situație specială. Banii se vor lua. Nu există echipe în lumea asta care să nu aibă probleme", a spus Dan Petrescu într-un interviu acordat pentru gsp.ro.
"SuperDan" a menționat că va rămâne la CFR Cluj, dar a spus că va fi foarte ca echipa să repete performanțele europene din sezonul trecut, în condițiile în care a pierdut mulți jucători de bază, care în viziunea tehnicianului nu vor putea fi înlocuiți.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo