Imediat după cucerirea celui de-al 3-lea titlu consecutiv de către CFR Cluj, mijlocașul croat Damjan Djokovic a avut o răbufnire publică la adresa conducerii din Gruia în care acuza faptul că el și colegii lui nu și-au încasat drepturile financiare.
"Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta", a spus Djokovic imediat după cucerirea noului titlu în Liga 1.
https://i.eurosport.com/2020/07/06/2845693.jpg
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
ACUM 7 ORE

Dan Petrescu a recunoscut că sunt întârzieri

Antrenorul clujenilor a vorbit despre această problemă și a admis faptul că sunt întârzieri salariale, dar a dat asigurări că jucătorii își vor primii toți banii pe care îi au de încasat.
"Am văzut ce a spus Djokovic despre datorii. În pandemie, nu e ușor nicăieri în fotbal. Trebuie să înțelegem că e o situație specială. Banii se vor lua. Nu există echipe în lumea asta care să nu aibă probleme", a spus Dan Petrescu într-un interviu acordat pentru gsp.ro.
"SuperDan" a menționat că va rămâne la CFR Cluj, dar a spus că va fi foarte ca echipa să repete performanțele europene din sezonul trecut, în condițiile în care a pierdut mulți jucători de bază, care în viziunea tehnicianului nu vor putea fi înlocuiți.
Romanian Liga I
#BREAKINGNEWS | Dan Petrescu nu merge la națională! Ce a anunțat antrenorul lui CFR Cluj
IERI LA 13:48
Fotbal
Petrescu are undă verde de la Cluj să semneze cu naționala. Cine vine să ia titlul cu CFR-ul
IERI LA 06:51