Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Detaliile necunoscute din spatele transferului lui Haruț la FCSB: "De acolo au început discuțiile!"

Cosmin Cioboata

Publicat 06/02/2021 la 17:31 GMT+2

După o primă tentativă ratată de a semna cu FCSB, din cauza unor clauze din contract, Denis Haruț a ajuns până la urmă la formația antrenată de Toni Petrea. Fundașul de 21 de ani a fost astăzi prezentat oficial la noua echipă.

Denis Haruț

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 21 de ani, Denis Haruț a fost în sfârșit transferat de FCSB de la FC Botoșani. Fundașul a fost azi prezentat oficial la echipă:
"Bine ai venit, Denis Haruţ! FCSB anunţă transferul lui Denis Haruţ, de la Fotbal Club Botoşani.
Fundaşul în vârstă de 21 de ani, care a efectuat deja vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 6. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru", se arată în comunicatul emis de FCSB.
Liderul Ligii 1 a plătit 661.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruţ celor de la FC Botoşani şi a fost de acord să cedeze 20% dintr-un viitor transfer

Denis Haruț s-a răzgândit și a hotărât să plece la FCSB: "Am avut o discuție cu Valeriu Iftime"

Fundașul adus de la FC Botoșani a refuzat în urmă cu câteva săptămâni transferul la FCSB, deoarece clubul bucureștean i-a propus să semneze două contracte, unul pe cinci ani şi altul, în prelungirea primului, pe doi ani. În vârstă de 21 de ani, Haruţ nu a fost de acord, fiind de părere că perioada pe care ar semna este mult prea lungă.
Florin Vulturar, impresarul lui Haruț, a dezvăluit cum s-au reluat negocierile dintre FC Botoșani și FCSB, la două săptămâni după ce transferul internaționalului român a picat.
Agentul a declarat că fundașul de 21 de ani s-a răzgândit și i-a spus lui Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, că este hotărât să plece la formația bucureșteană.
Singura condiție pusă de Haruț a fost să semneze pe perioadă dorită de el, astfel încât să nu mai existe probleme contractuale:
"Am avut o discuție cu domnul Valeriu Iftime. El mi-a spus că Denis ar vrea totuși să vină la FCSB în condițiile spuse de el. De acolo au început iarăși toate discuțiile pe care le-am avut între FC Botoșani și FCSB. FCSB și-a dorit jucătorul și până la urmă s-a făcut transferul. În fotbal niciodată să nu spui niciodată", a spus Florin Vulturar, pentru as.ro.
Haruț a fost format la ACS Poli Timişoara, fiind achziţionat de FC Botoşani în vara anului 2019.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo