Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la FCSB și un fost internațional polonez

Cosmin Cioboata

Publicat 18/08/2020 la 07:23 GMT+3

Dinamo a început puternic campania de transferuri sub conducerea noului patron spaniol, Pablo Cortacero. "Câinii" au finalizat în ultimele 24 de ore două mutări promițătoare, iar acum încearcă să încheie negocierile pentru a treia.

Gheorghe Mulțescu

Credit imagine: Getty Images

Primul meci al lui Dinamo în noul sezon din Liga 1 va avea loc pe 24 august (21:00), împotriva lui FC Hermannstadt. Până atunci, trupa din "Ștefan cel Mare" încearcă să-și întărească lotul decimat de plecările unor jucători importanți. Prin urmare, Gheorghe Mulțescu a primit ieri două nume noi în lot - mijlocașii Vlad Achim (31 de ani) și Janusz Gol (34 de ani).
Achim a evoluat ultima oară la Viitorul Constanța, de unde a plecat liber de contract în această vară. De-a lungul carierei, mijlocașul a mai trecut și pe la FCSB. "Roș-albaștrii" l-au cumpărat în 2016 de la FC Voluntari, iar în 2018 l-au cedat la Viitorul. Achim a bifat 30 de apariții pentru formația din Constanța în sezonul precedent, reușind să înscrie 5 goluri.

Dinamo a transferat un fost internațional polonez

De cealaltă parte, Janusz Gol a jucat în Rusia și Polonia, la echipe precum Legia Varșovia, Cracovia și Amkar Perm. Mijlocașul cu 8 selecții la naționala Poloniei a plecat liber de contract în urmă cu 2 săptămâni, după despărțirea de Cracovia, iar Dinamo s-a mișcat repede. Potrivit ProSport, mijlocașul va ajunge în "Ștefan cel Mare" în următoarele zile, la fel ca și Vlad Achim.
Janusz Gol a evoluat în 31 de meciuri pentru Cracovia în stagiunea trecută, reușind să înscrie un gol și să ofere două pase decisive. Cea mai lungă aventură a avut-o la Amkar Perm, reușind să contribuie la 22 de goluri (11 goluri marcate și 11 assist-uri) în 139 de partide, pentru formația rusă.
Spaniolii nu se opresc aici și vor să mai aducă la echipă un jucător de la Gaz Metan Mediaș. Gazeta Sporturilor anunță că aceștia au pus ochii pe atacanții Nasser Chamed (26 de ani) și Dumitru Cardoso (28 de ani), urmând să aleagă unul dintre ei. De asemenea, nu este exclus ca Dinamo să le facă o ofertă și celor doi fotbaliști de la Gaz Metan rămași liber de contract: Boubacar Fofana și Ely Fernandes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo