FCSB a ajuns în probabil cel mai nefericit moment al istoriei sale. An de an se anunță cu emfază "hegemonia" și sezon de sezon clubul se face de râs. Din cauza prestațiilor din teren, dar mai ales ca urmare a ce se întâmplă în loje.
De la plecarea lui Reghecampf, cu o singură excepție - Mirel Rădoi - au fost aduși doar antrenori de duzină, dispuși la compromisuri. Pentru că postul de "A1" a fost anexat de patron, care are impresia că e specialist în fotbal, deși nu cunoaște nici măcar ABC-ul acestui sport.
Lucrurile au escaladat ieri, după ce Edi Iordănescu a fost forțat să plece. În sfârșit, FCSB adusese un antrenor de valoare, care avea libertate totală, iar acest lucru s-a văzut: 8 meciuri fără înfrângere pentru roș-albaștri, în condițiile în care stafful tehnic a avut mulți indisponibili.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Dar "jucăria" nu mai aparținea conducerii, astfel că în ultima săptămână, în ciuda rezultatelor, s-a pus presiune constantă pe Iordănescu Jr să părăsească clubul. Edi e un profesionist desăvârșit, care nu permite patronului să se implice, iar acest lucru a deranjat. Ca atare, am asistat la un nou act de auto-sabotare, din partea FCSB, care și-a forțat antrenorul neînvins să plece.
CITEȘTE ȘI:
CONDUCEREA FCSB ȘI-A GĂSIT "YES, SIR-UL" CARE SĂ CONDUCĂ ECHIPA. CINE ÎL VA ÎNLOCUI PE IORDĂNESCU JR

Fanii FCSB s-au săturat de bătaia de joc din partea conducerii

A fost ultima dintr-o lungă listă de umilințe la care fanii FCSB au fost supuși de către patron, iar de această dată aceștia au luat atitudine. Au mers în noaptea trecută la casa finanțatorului și la baza din Berceni, unde au lăsat mesaje ce nu pot fi reproduse. "Satana" a fost probabil singurul mesaj "cuminte" lăsat de ultrași pe gardurile clădirilor.
Speriat, patronul a cerut o întrevedere cu fanii în această dimineață și, pentru a calma spiritele, a promis că va vinde clubul. Evident, în proporție de 99% e vorba de o declarație menită doar să aplaneze conflictul, pentru că fanii FCSB au ajuns la capătul răbdării.
"O dai cu 10 milioane? O să vorbesc și eu cu investitori! Să vedem. Noi te respectăm și tu ne jignești, ne umilești! De ce mă trimiți la CSA? De ce ne trimiți la CSA? Pentru mine, asta este Steaua! Tu de ce nu te duci? Du-te la Dinamo, și așa ți-au propus. Deci 10 milioane, ultimul preț? O să găsim investitor. Fără jucători, 10 milioane, ok. Și așa i-ai distrus! Plângeau în vestiar", i-a transmis unul dintre liderii suporterilor patronului, conform DigiSport.
Disperat după atenția presei, cel care conduce FCSB nu va renunța probabil niciodată la "jucărie", aparițiile lui în presa scrisă și la tv fiind legate strâns de poziția pe care o deține. Fără FCSB, vorbim de un anonim, astfel că sunt șanse minime ca suporterii să aibă în sfârșit un patron care se gândește la club și la performanță, nu la sumele de bani care îi intră în conturi și la cum să interpreteze rolul de păpușar cu antrenorii pe care îi angajează.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11