Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Poenaru i-a spus "nu" lui Dinamo! Fanii vor un antrenor, Mureşan are alt pariu

Cristian Mihală

Publicat 15/09/2021 la 12:24 GMT+3

Ilie Poenaru a refuzat-o pe Dinamo, deși Iuliu Mureșan era sigur că îl va convinge să vină în Ștefan cel Mare. Tehnicianul de 44 ani va merge la Mediaș, în locul lui Mihai Teja. Pentru clubul roș-alb, Dușan Uhrin pare în acest moment varianta cea mai probabilă, dar se discută și cu alți tehnicieni.

Dusan Uhrin Jr. va fi noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: Eurosport

Dario Bonetti e istorie pentru Dinamo, după ce echipa a pierdut la 0 ultimele 5 partide, iar în derbyul cu FCSB a cunoscut cea mai umilitoare înfrângere din istoria confruntărilor directe: 0-6.
Conducerea a înțeles că italianul nu poate scoate echipa din criză, astfel că a decis ca înțelegerea să fie suspendată. Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, vedea în Ilie Poenaru un pariu sigur, dar acesta a refuzat oferta, preferând să meargă la Gaz Metan, de unde a plecat Mihai Teja. Informația a fost confirmată chiar de tehnicianul care a impresionat la cârma Academicii Clinceni, pe care a dus-o în play-off sezonul trecut.
"M-a sunat Iuliu Mureșan pentru a vorbi despre Dinamo. I-am explicat că cei de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat. Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuția", a spus Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.
CITEȘTE ȘI

Uhrin, dorit de fani, Mureșan înclină spre Miriuță

Încă dinainte ca despărțirea de Bonetti să fie oficializată, s-au făcut speculații cu privire la înlocuitorul italianului. S-au vehiculat mai multe nume, printre care al lui Dușan Uhrin, Vasile Miriuță sau Mircea Rednic.
Din câte se pare, în acest moment primii doi sunt variante pe care oficialii din Ștefan cel Mare le studiază. Cehul ar fi la al treilea mandat la Dinamo, ultima oară rezistând doar câteva luni. El este preferat de suporteri, în timp ce Mureșan ar agrea vrianta Miriuță, cu care a colaborat în trecut la CFR.
Uhrin este liber de contract după aventura sa în Ștefan cel Mare și a confirmat că ar lua în calcul serios să revină.
"Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar dacă mă sună, poate mă întorc", a spus Dusan Uhrin, potrivit Playsport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo