Dario Bonetti e istorie pentru Dinamo, după ce echipa a pierdut la 0 ultimele 5 partide, iar în derbyul cu FCSB a cunoscut cea mai umilitoare înfrângere din istoria confruntărilor directe: 0-6.
Conducerea a înțeles că italianul nu poate scoate echipa din criză, astfel că a decis ca înțelegerea să fie suspendată. Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, vedea în Ilie Poenaru un pariu sigur, dar acesta a refuzat oferta, preferând să meargă la Gaz Metan, de unde a plecat Mihai Teja. Informația a fost confirmată chiar de tehnicianul care a impresionat la cârma Academicii Clinceni, pe care a dus-o în play-off sezonul trecut.
"M-a sunat Iuliu Mureșan pentru a vorbi despre Dinamo. I-am explicat că cei de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat. Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuția", a spus Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
IERI LA 04:58
CITEȘTE ȘI
KLOPP, ÎNTREBAT DACĂ E BUCUROS CĂ RONALDO A AJUNS LA MANCHESTER UNITED. RĂSPUNSUL GERMANULUI
KOEMAN, DISTRUS: "JUCĂTORII ȘTIU CĂ EXISTĂ UN CADAVRU SPORTIV PE BANCĂ"

Uhrin, dorit de fani, Mureșan înclină spre Miriuță

Încă dinainte ca despărțirea de Bonetti să fie oficializată, s-au făcut speculații cu privire la înlocuitorul italianului. S-au vehiculat mai multe nume, printre care al lui Dușan Uhrin, Vasile Miriuță sau Mircea Rednic.
Din câte se pare, în acest moment primii doi sunt variante pe care oficialii din Ștefan cel Mare le studiază. Cehul ar fi la al treilea mandat la Dinamo, ultima oară rezistând doar câteva luni. El este preferat de suporteri, în timp ce Mureșan ar agrea vrianta Miriuță, cu care a colaborat în trecut la CFR.
Uhrin este liber de contract după aventura sa în Ștefan cel Mare și a confirmat că ar lua în calcul serios să revină.
"Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar dacă mă sună, poate mă întorc", a spus Dusan Uhrin, potrivit Playsport.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14