Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Va câștiga Universitatea Craiova meciul cu Astra Giurgiu la masa verde? Răspunsul dat de LPF

Irina Aldea

Actualizat 31/07/2020 la 20:22 GMT+3

Oltenii cer victoria la masa verde după ce meciul lor cu Astra Giurgiu a fost anulat. LPF a oferit o reacție privind acest scenariu.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Liga Profesionistă de Fotbal a oferit prima reacție referitoare la posibilitatea ca Universitatea Craiova să câștige la masa verde meciul cu Astra Giurgiu, programat azi, de la ora 18.45. Secretarul general Justin Ștefan a anunțat că LPF și FRF nu pot decide ca Astra să piardă la masa verde.
Ștefan a precizat că doar Comisia de Disciplină a FRF poate lua o decizie în acest sens. În plus, oficialul LPF a menționat că nu doar Craiova vrea victoria la masa verde în acest meci, ci și Astra, întrucât primele cazuri de coronavirus au apărut la olteni, iar meciul a fost inițial amânat din cauza liderului din Liga 1. Totuși, giurgiuvenii se mulțumesc și cu un punct.

LPF, reacție oficială în cazul anulării meciului dintre Astra și Craiova

"Am văzut că se vehiculează varianta ca Astra să piardă cu 3-0. Sub nicio formă administrația LPF sau FRF nu pot impune o astfel de sancțiune disciplinară. Singura variantă ar fi o plângere în acest sens și Comisia de Disciplină a FRF poate lua o decizie. Din câte am înțeles, Universitatea Craiova analizează această soluție. Dar am înțeles că și Astra analizează să facă o plângere, având în vedere că prima dată cazurile au apărut la Craiova", a spus Justin Ștefan la Digi Sport.
Totodată, Ștefan a menționat că LPF a solicitat în această seară prelungirea termenului de 3 august impus de UEFA, iar răspunsul forului continental este așteptat sâmbătă, însă șansele ca termenul să fie prelungit sunt destul de mici, asta pentru că LPF a mai apelat o dată la această variantă. Răspunsul a fost negativ: "Am făcut o solicitare către UEFA să vedem dacă putem disputa ulterior meciul, după 3 august. Vedem în funcție de răspunsul pe care îl vom primi de la UEFA", a mai spus Ștefan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo