Liga Profesionistă de Fotbal a oferit prima reacție referitoare la posibilitatea ca Universitatea Craiova să câștige la masa verde meciul cu Astra Giurgiu, programat azi, de la ora 18.45. Secretarul general Justin Ștefan a anunțat că LPF și FRF nu pot decide ca Astra să piardă la masa verde.
Ștefan a precizat că doar Comisia de Disciplină a FRF poate lua o decizie în acest sens. În plus, oficialul LPF a menționat că nu doar Craiova vrea victoria la masa verde în acest meci, ci și Astra, întrucât primele cazuri de coronavirus au apărut la olteni, iar meciul a fost inițial amânat din cauza liderului din Liga 1. Totuși, giurgiuvenii se mulțumesc și cu un punct.

LPF, reacție oficială în cazul anulării meciului dintre Astra și Craiova

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
"Am văzut că se vehiculează varianta ca Astra să piardă cu 3-0. Sub nicio formă administrația LPF sau FRF nu pot impune o astfel de sancțiune disciplinară. Singura variantă ar fi o plângere în acest sens și Comisia de Disciplină a FRF poate lua o decizie. Din câte am înțeles, Universitatea Craiova analizează această soluție. Dar am înțeles că și Astra analizează să facă o plângere, având în vedere că prima dată cazurile au apărut la Craiova", a spus Justin Ștefan la Digi Sport.
Totodată, Ștefan a menționat că LPF a solicitat în această seară prelungirea termenului de 3 august impus de UEFA, iar răspunsul forului continental este așteptat sâmbătă, însă șansele ca termenul să fie prelungit sunt destul de mici, asta pentru că LPF a mai apelat o dată la această variantă. Răspunsul a fost negativ: "Am făcut o solicitare către UEFA să vedem dacă putem disputa ulterior meciul, după 3 august. Vedem în funcție de răspunsul pe care îl vom primi de la UEFA", a mai spus Ștefan.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10