Meciul de aseară cu Universitatea Craiova a fost ultimul jucat de Virgil Ghiță în tricoul Viitorului. Potrivit sport.ro, fundașul va pleca la Ferencvaros, campiona Ungariei și echipă care a evoluat în acest sezon în grupele Champions League. Ferencvaros este lider detașat în campionatul maghiar, având 7 puncte avans față de principala urmăritoare, MOL Fehervar.
Fotbalul maghiar a progresat considerabil în ultimii ani, iar rezultatele încep să apară. Naționala este calificată la europeanul din acest an, iar Ferencvaros a obținut o calificare istorică în grupele Champions League. Echipa lui Sergiy Rebrov a obținut însă doar un punct într-o grupă foarte dificilă, cu Juventus, Barcelona și Dinamo Kiev.

Viitorul va încasa 800.000 de € în schimbul lui Virgil Ghiță

Romanian Liga I
Gică Hagi revine pe banca tehnică a unei echipe din România! Unde va antrena
07/06/2021 LA 11:09
Viitorul a obținut 500.000 de € în schimbul lui Gabi Iancu, plecat la Akhmat Grozny, iar echipa de la malul mării își va rotunji din nou veniturile după vânzarea lui Ghiță în Ungaria. Conform sursei citate, echipa lui Hagi va încasa 800.000 de € în schimbul căpitanului său.
Virgil Ghiță este un produs 100% al Academiei lui Gheorghe Hagi. Fundașul central a fost promovat la echipa mare în 2017, iar de atunci a avut un progres constant, ajungând unul dintre cei mai importanți oameni ai formației constănțene, alături de care a cucerit Cupa și Supercupa României în 2019.
Ghiță are 9 prezențe și un gol marcat pentru echipa de tineret a României, alături de care a participat la Campionatul European din Italia de anul trecut, fără a bifa însă vreun minut. De la venirea lui Adrian Mutu la cârma micilor tricolori, Ghiță a fost numit al echipei.
Romanian Liga I
Viitorul - Dinamo 1-2 | "Câinii" iau o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării
02/05/2021 LA 17:29
Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25