Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Virgil Ghiță pleacă la Ferencvaros! Viitorul va încasa o sumă consistentă în schimbul fundașului

Nicu Savin

Publicat 24/01/2021 la 18:57 GMT+2

Viitorul este aproape de a da o nouă lovitură pe piața transferurilor. Clubul patronat de Gheorghe Hagi a ajuns la un acord cu campiona Ungariei, Ferencvaros, pentru transferul internaționalului român de tineret, Virgil Ghiță.

Virgil Ghiță

Credit imagine: Eurosport

Meciul de aseară cu Universitatea Craiova a fost ultimul jucat de Virgil Ghiță în tricoul Viitorului. Potrivit sport.ro, fundașul va pleca la Ferencvaros, campiona Ungariei și echipă care a evoluat în acest sezon în grupele Champions League. Ferencvaros este lider detașat în campionatul maghiar, având 7 puncte avans față de principala urmăritoare, MOL Fehervar.
Fotbalul maghiar a progresat considerabil în ultimii ani, iar rezultatele încep să apară. Naționala este calificată la europeanul din acest an, iar Ferencvaros a obținut o calificare istorică în grupele Champions League. Echipa lui Sergiy Rebrov a obținut însă doar un punct într-o grupă foarte dificilă, cu Juventus, Barcelona și Dinamo Kiev.

Viitorul va încasa 800.000 de € în schimbul lui Virgil Ghiță

Viitorul a obținut 500.000 de € în schimbul lui Gabi Iancu, plecat la Akhmat Grozny, iar echipa de la malul mării își va rotunji din nou veniturile după vânzarea lui Ghiță în Ungaria. Conform sursei citate, echipa lui Hagi va încasa 800.000 de € în schimbul căpitanului său.
Virgil Ghiță este un produs 100% al Academiei lui Gheorghe Hagi. Fundașul central a fost promovat la echipa mare în 2017, iar de atunci a avut un progres constant, ajungând unul dintre cei mai importanți oameni ai formației constănțene, alături de care a cucerit Cupa și Supercupa României în 2019.
Ghiță are 9 prezențe și un gol marcat pentru echipa de tineret a României, alături de care a participat la Campionatul European din Italia de anul trecut, fără a bifa însă vreun minut. De la venirea lui Adrian Mutu la cârma micilor tricolori, Ghiță a fost numit al echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo