Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Asta mă pune pe gânduri!" Toni Petrea, dezamăgit după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 22:13 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, în derby-ul celei de-a treia etape a play-off-lui Ligii 1. După meci, Toni Petrea s-a arătat foarte dezamăgit de rezultat și a comentat lupta pentru titlu, pe care nu o consideră încheiată, deși CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte.

Toni Petrea

Credit imagine: Getty Images

În această seară, Universitatea Craiova a câștigat derby-ul din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, impunându-se în fața celor de la FCSB, în deplasare, cu scorul de 0-2. Golurile victoriei au fost marcate de Andrei Ivan, din penalty, și Ovidiu Bic.
La finalul partidei, Toni Petrea s-a arătat dezamăgit de rezultat, fiind de părere că echipa sa ar fi trebuit să câștige ținând cont de modul în care s-a desfășurat meciul și de faptul că oltenii nu au avut nicio ocazie clară de a înscrie.
"Sunt dezamăgit de rezultat, consider că am făcut un joc bun, i-am supus constant la presiune. Nu știu dacă au avut vreo ocazie de poartă cei de la Craiova și au dat două goluri, asta mă pune pe gânduri. N-am reușit să marcăm și, din nimic, am primit două goluri.
E o dezamăgire pentru mine, mă așteptam la alt rezultat ținând cont de joc. Am discutat câteva situații, rezultatul... Suntem dezamăgiți, a fost un joc bun al nostru. Când echipa nu câștigă, trebuie să mă gândesc și eu ce nu a funcționat.
Jocul nostru a fost bun, am jucat bine, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Am primit două goluri, un penalty și o execuție senzațională după un aut și minge respinsă", a declarat Toni Petrea.
Citește și:

"Lupta nu e încheiată!"

În plus, antrenorul roș-albaștrilor a comentat lupta pentru titlu. Chiar dacă CFR Cluj s-ar putea distanța la 8 puncte de FCSB după meciul de luni seară cu FC Argeș, Petrea consideră că titlul nu este încă decis.
"Cineva poate să o încurce pe CFR, dar important e ce facem noi. Asta am tot discutat, le-am atras atenția jucătorilor că trebuie să ne preocupe jocul și rezultatele noastre. Mai sunt 7 etape, 21 de puncte, lupta nu e încheiată", a conchis tehnicianul.
După înfrângerea din această seară, FCSB a rămas cu 37 de puncte pe locul 2 al clasamentului, la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care urmează să joace luni cu FC Argeș, în timp ce Universitatea Craiova a acumulat 33 de puncte și a revenit pe a treia poziție a clasamentului.
În următoarea etapă a play-off-ului, FCSB va juca acasă cu FC Voluntari, iar oltenii antrenați de Laurențiu Reghecampf vor primi vizita celor de la CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo