Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, aproape de 3 transferuri importante! Cine sunt jucătorii care l-au convins pe Mircea Rednic

Bianca Dumitru

Publicat 13/10/2021 la 15:02 GMT+3

Mircea Rednic are o misiune dificilă la Dinamo. Antrenorul trebuie să scoată echipa din zona fierbinte a clasamentului, iar pentru asta a cerut mai multe transferuri. Trei dintre jucătorii aflați în probe în Ștefan cel Mare l-au convins pe Rednic și urmează să semneze.

Mircea Rednic

Credit imagine: facebook

Oficialii lui Dinamo îi fac toate poftele lui Mircea Rednic pentru ca antrenorul să-și poată îndeplini obiectivul, acela de a salva echipa de la retrogradare.
Potrivit GSP, în Ștefan cel Mare s-au aflat în această perioadă în probe mai mulți fotbaliști, dintre care trei l-au convins pe Rednic și vor semna în următoarele zile.
Este vorba despre mijlocașul Michel Espinosa și despre atacanții Ismail Issa și Tomas Vestenicky, care vor face testele fizice și medicale în această săptămână, urmând ca apoi să semneze cu Dinamo. Cel mai probabil, noile transferuri din Ștefan cel Mare vor fi anunțate la începutul săptămânii viitoare, urmând a fi disponibile abia pentru meciul cu Rapid, din a 13-a etapă a Ligii 1.
Watford - Liverpool, etapa 8

Cine sunt jucătorii care vor semna cu Dinamo

  • Michel Espinosa - Francezul în vârstă de 28 de ani, crescut la echipa de juniori a lui Toulouse, este liber de contract din iulie, când s-a despărțit de Botev Plovdiv. Are o cotă de piață de 250.000 de euro, iar în trecut a mai evoluat pentru echipe din ligile inferioare din Franța, cum ar fi Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois și Lyon Duchere.
  • Ismail Issa - Fotbalistul bulgar de 32 de ani, trecut pe la Levski Sofia, Karabukspor, Litex, Sheriff Tiraspol și Beroe Stara Zagora, a ajuns în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Cherno More. Atacantul, care a înscris un gol pentru echipa națională a Bulgariei, este cotat la 200.000 de euro.
  • Tomas Vestenicky - Atacantul s-a despărțit în această vară de gruparea rusă Chaika Peschanokopskoe, pentru care a fost legitimat doar 8 zile. Slovacul în vârstă de 25 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 300.000 de euro, a mai jucat, de-a lungul carierei, la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia.
Pentru Dinamo urmează meciul cu Gaz Metan Mediaș, din a 12-a etapă a Ligii 1, programat vineri, de la ora 20:30.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo