Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele imagini cu Florinel Coman la antrenamente după accidentarea de la sfârșitul lunii august

Bianca Dumitru

Actualizat 13/10/2021 la 15:08 GMT+3

Florinel Coman s-a accidentat la sfârșitul lunii august, în timpul partidei dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe. Deși mai are de așteptat aproximativ o lună și jumătate înainte de a reveni pe teren, fotbalistul a început recuperarea, postând câteva imagini pe contul său de Instagram.

Florinel Coman FCSB

Credit imagine: Getty Images

Florinel Coman trece printr-o perioadă dificilă. Fotbalistul celor de la FCSB a avut un an de coșmar, marcat de accidentări. În prezent, extrema în vârstă de 23 de ani este indisponibilă ca urmare a unei lovituri pe care a încasat-o de la Marius Ștefănescu, la sfârșitul lunii august, în meciul dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe.
La începutul acestei săptămâni, Edi Iordănescu a declarat că Florinel Coman nu va fi apt de joc pentru încă cel puțin o lună și jumătate. Fotbalistul a revenit, însă, la antrenamente individuale. Astăzi, sportivul a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu imagini de la ultima sesiune de pregătire în sală la care a participat, arătând că a început să exerseze lovirea mingii cu piciorul drept.

"O să-l recuperăm abia în iarnă"

Înainte de a fi depistat pozitiv cu noul coronavirus, Edi Iordănescu a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă. Antrenorul roș-albaștrilor a explicat în ce stare se află Florinel Coman, care s-a accidentat dur la sfârșitul lunii august.
"Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare serioasă, o intervenție chirurgicală, și nu poți să îl expui.
E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut existau un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman, pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate", a declarat Edi Iordănescu.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo