Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB – CSU Craiova 0-0 | Andrei Vlad, eroul roș-albaștrilor: "În play-off, trebuie să câştigăm tot"

Irina Aldea

Publicat 04/04/2021 la 23:21 GMT+3

FCSB și CSU Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 29.

Andrei Vlad

Credit imagine: Getty Images

FCSB și CSU Craiova au făcut duminică o remiză albă în etapa a 29-a din Liga 1, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu. Oltenii au avut ocaziile mai importante, însă Andrei Ivan nu a reușit să înscrie din orice poziție s-ar fi găsit în fața porții adverse. În plus, intervențiile lui Andrei Vlad au făcut ca derby-ul să se termine la egalitate. Vlad a fost eroul roș-albaștrilor în minutul 62, când a plonjat perfect și a apărat un penalty primit de olteni.
Portarul FCSB-ului a fost de departe omul meciului în derby-ul cu CSU Craiova. Andrei Vlad a mărturisit că este fericit pentru prestaţia sa de azi, însă spera ca echipa să câştige pentru a încheia sezonul regulat pe prima poziţie. Cu doar un meci înaintea luptei pentru titlu din play-off, Andrei Vlad le-a transmis un mesaj clar rivalelor: FCSB vrea să câștige tot.

FCSB – CSU Craiova 0-0 | Discursul lui Andrei Vlad după remiza de la Giurgiu

"Este un punct important. Ne pare rău că nu am obţinut cele 3 puncte. Sunt fericit că am revenit la echipă. Trebuie să intrăm în play-off decişi să câştigăm fiecare meci. Nu am reuşit să fim concreţi la finalizare. Trebuie să joc aici meci de meci şi să o fac foarte bine", a declarat Andrei Vlad la finalul meciului.
Portarul FCSB-ului a fost întrebat și despre o eventuală convocare la prima reprezentativă a României. Vlad a mărturisit că nu se gândește, momentan, la o convocare la echipa națională de seniori: "Deocamdată trebuie să joc aici meci de meci, să o fac cât mai bine, și vom vedea ce va fi în viitor și la echipa națională", a explicat portarul de 21 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo