Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova

Bianca Dumitru

Publicat 19/09/2021 la 13:35 GMT+3

CFR Cluj se pregătește de duelul cu Universitatea Craiova din a noua etapă a Ligii 1. Dan Petrescu nu va putea conta pentru meciul de luni seară pe Billel Omrani, care s-a accidentat în partida din Conference League.

Ciprian Deac și Billel Omrani (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj are parte de un duel dificil în a noua etapă a Ligii 1. Campioana României o va înfrunta luni, de la ora 21:00, pe Universitatea Craiova, acesta urmând a fi al treilea meci oficial ardelenilor după revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.
Antrenorul se confruntă cu câteva probleme importante de lot înaintea duelului cu oltenii. După accidentarea lui Denis Alibec la echipa națională, din cauza căreia atacantul va lipsi de pe teren aproape o lună și jumătate, Petrescu nu va putea conta în derby-ul cu Universitatea Craiova nici pe Billel Omrani.
Fotbalistul a evoluat cu o ușoară accidentarea în meciul cu Jablonec, staff-ul tehnic forțându-l ceea ce a dus la o ruptură musculară care îl pune pe francez pe lista indisponibililor pentru următoarea partidă din Liga 1.
În aceeași situație ar putea fi și Debeljuh, care a fost pe teren în meciul din Conference League în ciuda unor probleme fizice, potrivit Fanatik.
În primele două partide disputate de CFR Cluj de la revenirea lui Dan Petrescu, echipa a fost învinsă cu același scor, 1-0, de FC Botoșani, în a opta etapă a Ligii 1, și de Jablonec, în prima etapă a grupelor Conference League.
În Liga 1, campioana României este, după primele 8 etape, pe locul 1, cu 21 de puncte, fiind urmată în clasament de Rapid și FC Botoșani, care au
Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a noua a campionatului României, este programat luni, de la ora 21:00.
Spurs Chelsea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo