Rapid a remizat în această seară, scor 1-1, cu CS Mioveni, într-o partidă din a 17-a etapă a Ligii 1. Giuleștenii au făcut o primă repriză foarte slabă, prima ocazie fiind reușită abia după minutul 55, la scorul de 0-1 pentru oaspeți.
După meci, antrenorul Rapidului a vorbit despre prestația echipei sale. Mihai Iosif s-a arătat ușor dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu reușesc să intre motivați în meci, dar a dat vina pe oboseala acumulată pentru rezultat.
"Un meci cu două reprize distincte. Puteam câștiga, dar puteam să și pierdem. Am jucat aici, la noi acasă, striga lumea Mioveni. Nu caut alibiuri, am făcut o primă repriză foarte slabă, în a doua ne-am trezit puțin. Nu știu de ce facem așa slabe primele reprize, asta mă deranjează.
Romanian Liga I
Mihai Iosif, în corzi înainte de FCSB – Rapid: "E cel mai greu moment din cauza accidentărilor"
14/12/2021 LA 16:13
Cred că suntem obosiți, am rulat aceeași jucători, i-am folosit în aceste 17 meciuri cam pe aceeași, am mers foarte mult pe mâna lor, probabil s-a ajuns la o stare de oboseală, care își spune cuvântul.
Și vârsta e un impediment, mai ales când dau totul pe teren și trag non-stop. Îmi asum cele 28 de puncte pe care le avem, îmi asum și anumite greșeli pe care le-am făcut. Am făcut o analiză, nu am găsit foarte multe greșeli făcute de mine, dar le-am găsit. Sper să mă îmbunătățesc, să nu se uite că și eu sunt debutant în Liga 1", a declarat Mihai Iosif la finalul partidei cu CS Mioveni.
În urma remizei cu CS Mioveni, Rapid a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere în campionat, fiind acum pe locul 4 al clasamentului, cu 27 de puncte. În următoarea etapă din Liga 1, giuleștenii va juca pe terenul celor de la Farul Constanța, sâmbătă, 4 decembrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 18-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
07/12/2021 LA 13:33
Romanian Liga I
Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! A obținut o nouă remiză după ce a fost condusă
27/11/2021 LA 20:30