Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Iosif a găsit 'vinovatul' pentru remiza cu CS Mioveni! "Am mers foarte mult pe mâna lor"

Bianca Dumitru

Actualizat 27/11/2021 la 23:33 GMT+2

Rapid și CS Mioveni au remizat în această seară, scor 1-1, într-un meci din a 17-a etapă a Ligii 1. După meci, Mihai Iosif a spus că vinovată pentru aceste rezultate ale giuleștenilor este oboseala acumulată în turul acestui sezon regulat.

Mihai Iosif (Rapid). Sursa: GSP

Credit imagine: facebook

Rapid a remizat în această seară, scor 1-1, cu CS Mioveni, într-o partidă din a 17-a etapă a Ligii 1. Giuleștenii au făcut o primă repriză foarte slabă, prima ocazie fiind reușită abia după minutul 55, la scorul de 0-1 pentru oaspeți.
După meci, antrenorul Rapidului a vorbit despre prestația echipei sale. Mihai Iosif s-a arătat ușor dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu reușesc să intre motivați în meci, dar a dat vina pe oboseala acumulată pentru rezultat.
"Un meci cu două reprize distincte. Puteam câștiga, dar puteam să și pierdem. Am jucat aici, la noi acasă, striga lumea Mioveni. Nu caut alibiuri, am făcut o primă repriză foarte slabă, în a doua ne-am trezit puțin. Nu știu de ce facem așa slabe primele reprize, asta mă deranjează.
Cred că suntem obosiți, am rulat aceeași jucători, i-am folosit în aceste 17 meciuri cam pe aceeași, am mers foarte mult pe mâna lor, probabil s-a ajuns la o stare de oboseală, care își spune cuvântul.
Și vârsta e un impediment, mai ales când dau totul pe teren și trag non-stop. Îmi asum cele 28 de puncte pe care le avem, îmi asum și anumite greșeli pe care le-am făcut. Am făcut o analiză, nu am găsit foarte multe greșeli făcute de mine, dar le-am găsit. Sper să mă îmbunătățesc, să nu se uite că și eu sunt debutant în Liga 1", a declarat Mihai Iosif la finalul partidei cu CS Mioveni.
În urma remizei cu CS Mioveni, Rapid a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere în campionat, fiind acum pe locul 4 al clasamentului, cu 27 de puncte. În următoarea etapă din Liga 1, giuleștenii va juca pe terenul celor de la Farul Constanța, sâmbătă, 4 decembrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo