CFR Cluj a obținut prima victorie după revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, învingând la limită CSU Craiova, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Burcă în minutul 20, după un corner executat perfect de Petrila.
Stitlul lui Dan Petrescu s-a văzut preponderent după ce ardelenii au trecut în avantaj, CFR câștigânn în final grație unei organizări defensive foarte bune, care nu le-a permis oltenilor decât rareori să se apropie de poarta lui Bălgrădean.
Fotbal
Procurorii cer 10 luni de închisoare și amendă pentru Benzema! Când va fi dată sentința
21/10/2021 LA 11:26

Dan Petrescu, nemulțumit de arbitraj după meciul cu Craiova

La finalul partidei, Dan Petrescu s-a arătat foarte mulțumit de rezultat și de evoluția jucătorilor săi, dar a fost vehement la adresa brigărzii de arbitri.
"Un meci exatraordinar, am întâlnit o echipă în formă, cu toți jucătorii disponibili. CFR a avut 6 jucători de bază care n-au jucat, dintre care 3 atacanți. Eu zic că e o victorie fantastică, incredibilă! E meritul jucătorilor! Au jucat cu spirit, cu inima, cu mintea, exact așa cum îmi place mie. Am înscris un gol după o fază pe care am lucrat-o de dimineață la antrenament.
Dar încă o dată nu primim ceea ce ni se cuvine. Penalty și roșu! Toata țara a văzut! E prea simplu să nu vezi. Arbitrul era acolo. Apoi, puteam fi egalați și să pierdem. Am avut un penalty clar ca lumina zilei! E ciudat. Arbitri trebuie să fie mai atenți, pentru că și la Botoșani am avut 2 penalty-uri. Atât m-a deranjat în seara asta.", a spus Dan Petrescu după meci.
Peste numai 3 zile, CFR va da din nou piept cu CSU Craiova, în Cupa României. Deși a admis că își dorește să câștige acest trofeu, Dan Petrescu a menționat că va trimite în teren o echipă de rezerve în meciul din Bănie, pentru a-i menaja pe jucătorii care au jucat în această seară în vederea următoarelor partide.
"Nu vom merge să ne predăm, ci să jucăm, chiar dacă vor evolua alți fotbaliști, inclusiv copii. Suferim în atac, n-avem niciun atacant în afară de Costache. Toți care au jucat azi vor rămâne la Cluj!". adăugat Petrescu.
UEFA Europa Conference League
CFR, neputincioasă cu AZ Alkmaar! Ardelenii au pierdut acasă, dar păstrează șanse de calificare
21/10/2021 LA 11:01
Fotbal
Dezvăluirile lui Valbuena despre Benzema, în prima zi a procesului de șantaj
21/10/2021 LA 09:40