Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce a refuzat Mircea Rednic să revină pe banca lui Dinamo, după ce "câinii" s-au despărțit de Dario Bonetti

Irina Aldea

Publicat 15/09/2021 la 22:26 GMT+3

Mircea Rednic a fost unul dintre antrenorii doriți cu insistență pe baca lui Dinamo după despărțirea de Dario Bonetti, însă antrenorul a refuzat oferta "câinilor". Așa s-a ajuns la varianta Sorin Colceag, antrenorul de la echipa a doua a lui Dinamo.

Mircea Rednic, în lacrimi după dispariția lui Ionuț Popa

Credit imagine: Eurosport

După 5 meciuri la rând fără gol înscris, Bonetti a fost înlăturat după cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6. Până să se ajungă la varianta Sorin Colceag, mai mulți antrenori au fost luați în vedere. Iuliu Mureşan a vrut să îl aducă pe Poenaru, dar acesta a preferat să meargă la Gaz Metan, în locul lui Teja.
Printre variante s-a regăsit și Mircea Rednic, tehnicianul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare, în 2007 și care e liber de contract după despărțirea de clubul lui Gică Hagi. În cele din urmă s-a apelat la cea mai la îndemână soluţie pentru "câini", fiind promovat Sorin Colceag de la Dinamo 2.

De ce nu a vrut Mircea Rednic să revină la Dinamo

Se pare că Mircea Rednic nu a vrut să audă de o eventuală revenire a sa la club din cauza lui Iuliu Mureșan, pentru că relațiile dintre cei doi nu ar fi dintre cele mai bune, transmite doardinamo.ro. Cei doi au colaborat în trecut la CFR Cluj, iar legătura dintre ei a rămas precară după scurta experiență din Gruia a tehnicianului.
Se pare că Rednic a fost căutat de Nicolae Badea, omul care, din umbră, ia toate deciziile importante la Dinamo. Se pare totuși că Rednic a fost de neînduplecat. Ultima oară, Rednic a fost la Dinamo în sezonul 2018-2019, însă nu a rezistat. A fost demis cu câteva zile înainte de startul următorului sezon și înlocuit cu Eugen Neagoe.
Acum, Dinamo va fi pregătită de Sorin Colceag. Dinamo nu e foarte convinsă că a făcut alegerea bună, însă Colceag va asigura interimatul o perioadă, pentru ca apoi, în funcţie de rezultate, să fie creditat în continuare cu pregătirea echipei sau să îşi reia locul la Dinamo 2. Conducerea din Ştefan cel Mare a apelat astfel la cea mai ieftină soluţie, având în acest timp libertatea să negocieze cu alţi antrenori şi să nu ia o hotărâre pripită.
Fost portar la Dinamo, U Craiova sau Naţional, Colceag a ajuns la 49 de ani, însă nu s-a remarcat prin mari rezultate ca antrenor. Din martie 2021, el este antrenorul lui Dinamo 2, formaţie care evoluează în liga a treia.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo