După 5 meciuri la rând fără gol înscris, Bonetti a fost înlăturat după cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6. Până să se ajungă la varianta Sorin Colceag, mai mulți antrenori au fost luați în vedere. Iuliu Mureşan a vrut să îl aducă pe Poenaru, dar acesta a preferat să meargă la Gaz Metan, în locul lui Teja.
Printre variante s-a regăsit și Mircea Rednic, tehnicianul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare, în 2007 și care e liber de contract după despărțirea de clubul lui Gică Hagi. În cele din urmă s-a apelat la cea mai la îndemână soluţie pentru "câini", fiind promovat Sorin Colceag de la Dinamo 2.
Romanian Liga I
Dinamo caută antrenor | Primele două legende care au refuzat revenirea în Ștefan cel Mare
10/04/2021 LA 04:40

De ce nu a vrut Mircea Rednic să revină la Dinamo

Se pare că Mircea Rednic nu a vrut să audă de o eventuală revenire a sa la club din cauza lui Iuliu Mureșan, pentru că relațiile dintre cei doi nu ar fi dintre cele mai bune, transmite doardinamo.ro. Cei doi au colaborat în trecut la CFR Cluj, iar legătura dintre ei a rămas precară după scurta experiență din Gruia a tehnicianului.
Se pare că Rednic a fost căutat de Nicolae Badea, omul care, din umbră, ia toate deciziile importante la Dinamo. Se pare totuși că Rednic a fost de neînduplecat. Ultima oară, Rednic a fost la Dinamo în sezonul 2018-2019, însă nu a rezistat. A fost demis cu câteva zile înainte de startul următorului sezon și înlocuit cu Eugen Neagoe.
Acum, Dinamo va fi pregătită de Sorin Colceag. Dinamo nu e foarte convinsă că a făcut alegerea bună, însă Colceag va asigura interimatul o perioadă, pentru ca apoi, în funcţie de rezultate, să fie creditat în continuare cu pregătirea echipei sau să îşi reia locul la Dinamo 2. Conducerea din Ştefan cel Mare a apelat astfel la cea mai ieftină soluţie, având în acest timp libertatea să negocieze cu alţi antrenori şi să nu ia o hotărâre pripită.
Fost portar la Dinamo, U Craiova sau Naţional, Colceag a ajuns la 49 de ani, însă nu s-a remarcat prin mari rezultate ca antrenor. Din martie 2021, el este antrenorul lui Dinamo 2, formaţie care evoluează în liga a treia.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Romanian Liga I
Mircea Rednic, pregătit să salveze Dinamo, dar are o reținere: "Toți dispar când e vorba de bani!"
19/11/2020 LA 16:00
Romanian Liga I
Mircea Rednic este alesul fanilor-acționari! El va conduce Dinamo din sezonul viitor
11/07/2020 LA 04:22