CFR Cluj debutează mâine în UEFA Europa Conference League cu ocupanta locului 11 din Cehia, Jablonec. Dan Petrescu, noul antrenor al ardelenilor, a prefațat meciul din deplasare. Campioana României a sosit deja în Cehia, la doar câteva zile de la înfrângerea din campionat cu FC Botoșani, scor 0-1.
La conferința de presă din Cehia, Dan Petrescu a scos în evidență mai multe calități ale lui Jablonec, formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 3, sub Slavia și Sparta Praga. În acest moment, adversara CFR-ului se află în campionat pe locul 11, primul loc din grupa pentru retrogradare.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
23/01/2022 LA 21:29

Dan Petrescu e de părere că Jablonec e favorită în meciul de mâine cu CFR Cluj

Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că Jablonec este favorită, având în vedere probleme de lot cu care se confruntă campioana României, dar și forma bună pe care o traversează cehii: "Am văzut aproape toate meciurile din acest sezon ale celor de la Jablonec. N-am avut timp să le văd chiar pe toate, au fost foarte puține zile. Știu că au o echipă foarte bine organizată, un antrenor cu experiență, din 2018 la echipă. Mai rar găsești acum în fotbal să ai un antrenor 3 ani jumate.
Au jucători de echipă națională a Cehiei, sunt cinci jucători care au evoluat. Au un jucător în naționala Slovaciei, au jucători buni pe toate posturile. N-am descoperit prea multe puncte slabe. Locul 3 în Cehia e un rezultat mare, cred că campionatul Cehiei e mult peste cel din România. Și echipa națională a Cehiei e mult peste naționala României. Chiar dacă joacă campioana României cu locul 3 din Cehia, cred că avantajul e mai mult la ei. La ultimul meci, ei au câștigat, sunt cu moralul bun, iar noi am pierdut și sunt multe probleme de lot.
Jucăm în deplasare și important e să scoatem un rezultat pozitiv. E clar că ne dorim să câștigăm, dar dacă ar fi un egal nu ne-am supăra. Nu vom intra pe teren să ne gândim la egal. Eu sunt convins 100% că jucătorii vor da totul. Asta nu e tot timpul de ajuns. Depinde în ce fel se simt ei fizic, iar la problemele care au fost la echipă și sunt în continuare, nu știu cine va rezista 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost multe meciuri până acum pentru echipă și se simte acest lucru. D-aia și lotul mereu suferă accidentări. Din punctul acesta de vedere, Jablonec n-are nicio problemă, niciun accidentat. E clar, avantajul e la ei", a spus Dan Petrescu.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
23/01/2022 LA 20:54
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46