Într-un meci cu implicații în zona play-off, Farul Constanța a obținut trei puncte mari pe terenul echipei FC Botoșani, cu scorul de 2-0. Oaspeții au fost o echipă vie, au dominat tactic jocul, au fost agresivi în sensul bun al cuvântului, iar la final au obținut o victorie meritată.
Prin acest rezultat, Farul a obținut și prima victorie a sezonului în deplasare, după 3 egaluri și 4 înfrângeri.
Romanian Liga I
Un nou stadion modern pentru o echipă din SuperLigă! Anunțul făcut de club
19/11/2022 LA 15:07

FC Botoșani – Farul Constanța 0-2. Primul gol a fost de generic

Primul gol al întâlnirii a venit în minutul 23, în urma unui șut excepțional al lui Damien Dussaut, de la aproximativ 35 de metri. Fundașul dreapta a preluat o minge primită de la Andrei Ciobanu și a șutat direct la vinclu! Francezul în vârstă de 26 ani a înscris chiar în stilul în care o făcea pe vremuri actualul lui antrenor, Gheorghe Hagi. "Ne așteptam de la el să tragă în acest mod, este un jucător care țintește bine, ne bucurăm când se marchează", a vorbit Hagi despre reușita francezului
A doua reușită a oaspeților i-a aparținut lui Adrian Petre, dintr-o lovitură de la 11 metri. "Am întâlnit o echipă bună, pe un teren unde se câștigă greu puncte. Acum urmează două meciuri într-un interval foarte scurt (n.r. cu FCSB și Universitatea Craiova). Planul este să mergem la victorie în fiecare meci. Obiectivul nostru este să ne calificăm în play-off și avem echipă de play-off", a declarat după meci Adi Petre.
Gheorghe Hagi s-a arătat satisfăcut de evoluția elevilor săi: "Această victorie a venit foarte bine, într-un moment dificil, după trei partide în deplasare fără să producem rezultate. A trebuit să facem foarte bine ambele faze, știam că întâlnim o echipă foarte puternică, mai ales pe teren propriu, cu jucători buni. Ne-am creat ocazii, la un moment dat ei au riscat mai mult. Partea tactică ne-a ieșit".
Cu acest rezultat, Farul a întrerupt o serie negativă de două înfrângeri, a ajuns la 21 de puncte și a urcat pe locul 8, la 2 puncte distanță de zona play-off. Constanța are și un joc mai puțin disputat, o restanță cu FCSB. De partea cealaltă, FC Botoșani a pierdut o poziție la golaveraj după această întâlnire, fiind acum pe locul 5.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Romanian Liga I
Oficial! FC Hermannstadt debutează pe noua arenă din Sibiu pe 10 decembrie. Anunțul clubului
17/11/2022 LA 13:48
Romanian Liga I
Botoșani - Hermannstadt, 0-0, remiză albă în ultimul meci înainte de pauza provocată de Mondial
14/11/2022 LA 21:36