Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, lovitură după lovitură! După ce l-a semnat pe Omrani, pregătește alt super-transfer

Cristian Mihală

Publicat 12/09/2022 la 17:26 GMT+3

FCSB e de neoprit pe piața transfeurilor. Următorul pe lista vicecampioanei este argentinianul Juan Bauza, bijuteria lui FC U Craiova.

Juan Bauza

Credit imagine: Eurosport

Deși nu a mai câștigat titlul de ani buni, FCSB investește cel mai mult, dintre echipele din România. La adăpostul celor 3 milioane luate pe transferul lui Tănase, dar și al banilor veniți de la UEFA pentru calificarea în grupele Conference Leagie, roș-albaștrii au adus 11 jucători în această vară.
Ultimul este Omrani, care a semnat azi un contract până în vară și va câștiga 20.000 de euro/lună, dar și pentru la iarnă se anunță cel puțin o mutare sonoră, probabil și în funcție de ce plecări vor mai fi.
Astfel, conducerea FCSB a confirmat că în pauza de mercato din iarnă va face o ofertă concretă pentru Juan Bauza, mijlocașul ofensiv de 26 de ani al lui FC U Craiova. Cotat la 350.000 de euro, sud-americanul ar fi putut să ajungă încă de acum sub comanda lui Dică, dar o accidentare a făcut ca în această perioadă prioritățile să fie altele.
Adus în Bănie în sezonul 2021-2022, Bauza a dat dovadă că e unul dintre cei mai creativi mijlocași ofensivi, reușind 5 goluri și 5 pase decisive pe perioada stagiunii trecute, cât a evoluat la formația olteană. Actualul sezon l-a început în forță (2 pase decisive în 4 partide), dar apoi s-a accidentat.

Juan Bauza pare interesat să ajungă la FCSB

Juan Bauza a vorbit despre un posibil transfer la FCSB. Mijlocașul ofensiv este, în prezent, accidentat, după partida disputată chiar împotriva roș-albaștrilor, de la finalul lunii iulie. Acesta speră să se recupereze cât mai repede, pentru a putea evolua din nou.
Declarația lui Bauza vine ca un răspuns la întrebările legate de transferul fostului coechipier, Andrea Compagno, la FCSB.
"(n.r - Vrei să primești un tricou de la Compagno?) Da, cu siguranță! Este cel mai bun atacant din Superligă!
(n.r - Te ia cu el la FCSB?) Dacă merg cu el? Sunt fericit aici la Craiova, prima dată trebuie să revin și apoi vom vedea", a spus Juan Bauza, conform Orange Sport.
Interesul FCSB-ului pentru Bauza a fost confirmat, așadar, de conducerea vicecampioanei, dar rămâne de văzut dacă oficialii oltenilor vor fi dispuși să renunțe la un alt fotbalist extrem de valoros pentru o formație din București. Suporterii lui FC U Craiova au fost deja destul de vocali după ce Compagno a ajuns în lotul formației lui Dică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo