Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB vrea întăriri în defensivă și negociază cu Paulo Vinicius, câștigător a 4 titluri cu CFR Cluj!

Razvan Circeag

Publicat 23/07/2021 la 12:39 GMT+3

FCSB s-a impus la debutul în Conference League, din turul doi preliminar, împotriva kazahilor de la Șahtior Karagandy. Însă jocul acestora nu a strălucit. Acum se află în discuții pentru aducerea unui fundaș central, iar numele vehiculat este cel al lui Paulo Vinicius.

Paulo Vinicius, CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Paulo Vinicius, fostul fundaș de la CFR Cluj, a plecat liber de contract în această vară din Gruia. Acum, Gazeta Sporturilor scrie că roș-albaștrii se află în negocieri cu Vinicius. Conducerea FCSB-ului a confirmat că a contactat un fundaș central pentru a-l transfera, dar nu a divulgat oficial niciun nume.

FCSB își dorește încă un fundaș central

Pe lista de transferuri a clubului roș-albastru s-a aflat un alt fundaș central, slovacul Branislav Ninja de la Sepsi, însă negocierile cu acesta au picat. Pentru acea poziție, Dinu Todoran îi mai are la dispoziție pe Alexandru Crețu, Andrei Miron, Stipe Vucur, Iulian Cristea și Ștefan Cană. Dintre aceștia, Andrei Miron este momentan accidentat.
Vinicius este un fundaș experimentat și cunoaște foarte bine fotbalul românesc. A câștigat 6 trofee în România. 4 titluri și 2 Supercupe ale României a cucerit fundașul cu CFR Cluk, pentru care a jucat 139 de meciuri și a marcat 16 goluri.
Ultimul transfer pe care roș-albaștrii l-au bifat este cel al atacantului Andrei Dumiter, în vârstă de 22 de ani. În schimbul acestuia au fost plătiți 350.00 de mii de euro și în contract mai există un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo