Paulo Vinicius, fostul fundaș de la CFR Cluj, a plecat liber de contract în această vară din Gruia. Acum, Gazeta Sporturilor scrie că roș-albaștrii se află în negocieri cu Vinicius. Conducerea FCSB-ului a confirmat că a contactat un fundaș central pentru a-l transfera, dar nu a divulgat oficial niciun nume.

FCSB își dorește încă un fundaș central

Pe lista de transferuri a clubului roș-albastru s-a aflat un alt fundaș central, slovacul Branislav Ninja de la Sepsi, însă negocierile cu acesta au picat. Pentru acea poziție, Dinu Todoran îi mai are la dispoziție pe Alexandru Crețu, Andrei Miron, Stipe Vucur, Iulian Cristea și Ștefan Cană. Dintre aceștia, Andrei Miron este momentan accidentat.
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
18/09/2021 LA 19:55
Vinicius este un fundaș experimentat și cunoaște foarte bine fotbalul românesc. A câștigat 6 trofee în România. 4 titluri și 2 Supercupe ale României a cucerit fundașul cu CFR Cluk, pentru care a jucat 139 de meciuri și a marcat 16 goluri.
Ultimul transfer pe care roș-albaștrii l-au bifat este cel al atacantului Andrei Dumiter, în vârstă de 22 de ani. În schimbul acestuia au fost plătiți 350.00 de mii de euro și în contract mai există un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
Romanian Liga I
Adi Mutu dă de pământ cu brigada de arbitri de la U Craiova 1948 – FCSB: "Arbitraj șmecheresc"
18/09/2021 LA 19:26
Romanian Liga I
U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Roș-albaștrii lui Edi Iordănescu, victorie la limită pe "Ion Oblemenco"
18/09/2021 LA 18:52