Jucătorii Farului nu au reușit să-i facă un cadou lui Gheorghe Hagi în ziua în care acesta a împlinit 57 de ani. Constănțenii au început mai bine duelul cu Chindia, dar în minutul 30 Jetfe a fost eliminat, iar jocul a luat o altă turnură.
Oaspeții au dat lovitura în minutul 82 prin Daniel Florea și au plecat cu toate punctele de la malul mării. La finalul partidei, Gheorghe Hagi a fost extrem de supărat pe arbitraj, considerând că arbitrul Horia Mladinovici a greșit flagrant la eliminarea lui Jetfe.
Citește și:
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02

Gheorghe Hagi, extrem de nervos pe arbitraj

"Regele" e convins că erorile de arbitraj împotriva echipei sale nu sunt întâmplătoare, asta pentru că Farul deranjează prin poziționarea pe un loc de play-off.
"Nu poți să rupi un meci așa, într-o situație în care, din ce am văzut, nu a fost. Am înțeles că nu sunt faze care să demonstreze că a fost. S-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta. După, ce să mai faci? Echipa a muncit, a alergat.
Probabil că deranjăm că suntem acolo sus, deranjăm că facem lucruri. Lucrurile se știau dinainte, Iacob face lucruri d-astea, le-arătat și la video, probabil știa și arbitrul. A fost ușor să se întâmple, foarte ușor. Așa decis cum a fost... După, niciodată n-a sărit la cap, a sărit doar în adversar și nu s-a dat nimic. Mi-e greu să înțeleg fotbalul ăsta.
Probabil că deranjăm. Clubul deranjează, e prea sus. Cum ne permitem noi să fim așa sus? Noi trebuie să jucăm, să ne vedem de drumul nostru, dar este inadmisibil. Mi se par lucrurile complicate așa.", a tunat Hagi, citat de digisport.ro.
În urma rezultatului de azi, Farul rămâne pe locul 6 în Liga 1, cu un punct peste Rapid și cu un meci mai puțin disputat, dar înfrângerea de azi ar putea atârna greu în lupta pentru un loc de play-off. În runda următoare, echipa lui Gheorghe Hagi se va deplasa la Mioveni.
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28
Romanian Liga I
Modificare importantă în regulamentul barajului pentru Liga 1! Cum se va face departajarea
04/05/2022 LA 06:59