Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un mod în care fanii lui Dinamo ajută clubul. Noi fonduri pentru salvarea echipei printr-o metodă ingenioasă

Alex Masgras

Actualizat 18/11/2021 la 16:22 GMT+2

Fanii lui Dinamo caută în continuare modalități prin care încearcă să își salveze clubul, care se confruntă cu mari probleme financiare.

Suporterii lui Dinamo

Credit imagine: facebook

Suporterii lui Dinamo își susțin necondiționat echipa și caută încontinuu modalități prin care își pot ajuta echipa favorită. Astfel, DDB va lansa duminică "DinamoWin", un program de marketplace care va avea scopul de a ajuta echipa din punct de vedere financiar, Dinamo devenind și prima echipă de fotbal din lume care beneficiază de un astfel de program.
Liverpool v Arsenal, Premier League

Dinamo, primul club de fotbal din lume cu un astfel de program

Prin DinamoWin Social MarketPlace, suporterii echipei din Ștefan cel Mare vor avea ocazia de își sprijini financiar clubul de fotbal, prin fiecare achiziție de produse sau servicii realizate prin intermediul acestui program. Potrivit DDB, 50% din comisionul de vânzare al fiecărei tranzacții va ajunge la clubul de fotbal.
"Dorim să fii printre primii care află această veste bună, alături de suporterii care au susținut Dinamo la greu. ProgramDDB urmează să treacă la un alt nivel, în dorința de a găsi resursele necesare pentru un club al suporterilor. Duminică acesta, 21 noiembrie, la ora 16:00, te invităm să urmărești live lansarea proiectului DinamoWin, pe pagina oficială FC DINAMO BUCUREȘTI. Link-ul transmisiei va fi distribuit pe toate paginile și canalele noastre de comunicare.
DinamoWin este primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal. O cale eficientă prin care toți suporterii dinamoviști vor putea susține clubul, de fiecare dată când fac cumpărături. Vorbim despre aceleași produse pe care le cumpărăm zi de zi și despre aceleași prețuri, DOAR CĂ prin DinamoWin, 50% din comisionul încasat de marketplace VA MERGE CĂTRE DINAMO. Electrocasnice, componente IT, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării, articole pentru copii și multe alte produse.
Toate cumpărăturile noastre, din orice colț al țării, vor contribui substanțial la bugetul lui Dinamo. Duminică vei afla cum funcționează această platformă și cum vă puteți înscrie. Pune-ți alarma să sune și nu lipsi de la lansare! Până atunci, hai să ajutăm clubul cu câteva bilete virtuale", se arată în comunicatul "Doar Dinamo București".
În acest moment, după 15 etape, Dinamo se află pe locul 15 în Liga 1, cu 8 puncte. Primul meci al echipei lui Mircea Rednic din retur va avea loc luni seară, într-o deplasare extrem de dificilă, pe terenul celor de la Voluntari.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Manchester City v Everton, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo