Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic, noi detalii despre situația dezastruoasă de la Dinamo: "Nu am avut bani de motorină"

Nicu Savin

Publicat 25/11/2021 la 18:39 GMT+2

Mircea Rednic a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului pe care Dinamo îl va juca vineri cu U Craiova 1948. Antrenorul "câinilor" a răspuns unor atacuri venite din partea unui membru DDB, scoțând la iveală noi detalii despre situația financiară dezastruoasă a clubului din Ștefan cel Mare, declarând și faptul că a ajutat personal clubul cu bani în ultima vreme.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Mircea Rednic a venit într-un moment foarte greu la Dinamo, dar nu a reușit să redreseze echipa, care este în continuare penultima în Liga 1. Rednic se bucură în continuare de susținerea fanilor, dar au apărut oarecare îndoieli, iar Daniel Şendre, unul dintre fanii din DDB, i-a transmis un fel de ultimatul "Puriului", motivând că acesta are un salariu foarte mare, care nu a fost justificat prin rezultate.
Rednic a ținut să-i răspundă lui Șendre, iar declarațiile sale au scos la iveală marile probleme financiare cu care se confruntă clubul. Tehnicianul a dezvăluit că a fost nevoit să ajute din nou echipa cu bani, pentru că alfel aceasta nu s-ar fi putut prezenta la ultimele partide.
"Acest fan, Șendre, care critică jucătorii și își dă cu părerea, știe că noi n-am avut bani să plătim motorina să facem două deplasări la Buzău și Ploiești? Știe că autocarul n-avea asigurare și a trebuit să plătească Rednic și motorina, și asigurarea? Ştie că Rednic a renunțat la o parte din salariu să închiriem patru mașini sau că deplasarea viitoare o plătește Rednic? Nu avem bani.", a spus Rednic la conferința de presă premergătoare meciului de la Craiova, citat de as.ro.
Citește și:

PLATFORMA DINAMOWIN VA DUBLA BUGETUL ECHIPEI ÎNTR-UN AN

Salvarea financiară a lui Dinamo depinde în continuare în mare măsură de suporteri, care au pus la cale un nou proiect menit să ajute clubul. Platforma DinamoWin, o rețea socială și marketplace dedicate fanilor dinamoviști, a fost lansată, duminică, în cadrul unui eveniment la care au participat foști mari fotbaliști ai grupării alb-roșii și câteva zeci de suporteri.
Florin Răducioiu, Ionel Augutin, Gheorghe Mihali, Costel Orac, Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Giani Kiriță, Ion Marin și Bogdan Stelea și-au arătat susținerea pentru acest proiect care va aduce beneficii materiale importante clubului Dinamo, aflat în prezent într-o situație financiară dificilă.
Directorul general al DinamoWin social marketplace, Marius Tudor, a declarat că se așteaptă ca într-un an bugetul clubului Dinamo să se dubleze ca urmare a sumelor provenite din această platformă. Acesta i-a invitat pe suporteri să se înscrie în DinamoWin și să achiziționeze produse din marketplace deoarece un procent de 50% din comisionul de vânzare va reveni clubului.
"Lucrăm din punct de vedere tehnologic de aproape trei ani la acest concept. Nu e ușor să rescrii o rețea socială generalistă și un marketplace, pentru că sunt tehnologii complexe, dar am reușit în 3 ani. Am interconectat aceste două module și azi, la lansare, avem cea mai mare parte a funcționalităților disponibile. Avem produse de la un partener generalist al nostru, care și-a listat deja produsele în marketplace, urmând ca în viitor să completăm platforma cu sute, chiar mii de alți parteneri comerciali.
Rețeaua socială este deschisă, oricine își poate face cont acum și poate deja comanda orice produs. Acum sunt undeva la 30.000 de produse, dar vor fi și mai multe, poate 4-5 milioane. Sunt orice fel de produse. Suporterii și nu numai pot cumpăra absolut orice își doresc. Un marketplace încasează de la furnizorii de servicii și produse acel binecunoscut comision de platformă. Iar acel comision se împarte între clubul Dinamo și compania care operează platforma pentru a-și întreține cheltuielile. Comisionul este împărțit 50-50%. În felul acesta bugetul clubului Dinamo se va dubla, minimum se va dubla", a declarat Marius Tudor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo