Rapid București a rămas fără victorie în 2022 și mai are doar șanse teoretice la play-off, cu două meciuri rămase la dispoziție până la finalul sezonului regulat.
Giuleștenii au făcut un meci bun, și-au creat și ocazii, dar în același timp puteau să și piardă, având în vedere că și Dinamo a avut șanse bune de a înscrie pe final.

Rapid a terminat cu același scor în ultimele patru meciuri de pe teren propriu

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
IERI LA 12:10
Gruparea din Ștefan cel Mare a deschis scorul prin Cosmin Matei (20), după o eroare în centrul defensivei echipei gazdă, dar Rapid a egalat imediat în derby, prin slovacul Jakub Vojtus (23), la prima sa reuşită pentru echipa giuleşteană.
Într-un meci care a avut zece minute adiţionale în repriza secundă, cele două echipe şi-au creat ocazii periculoase pe finalul partidei. Şutul lui Jonathan Rodriguez (88) a fost apărat fr Horaţiu Moldovan, iar Cosmin Matei a tras în plasa laterală din unghi, după ce îl driblase pe Moldovan (90). Rapid a avut o mare şansă de gol prin marocanul Younes Bnou Marzouk (89), blocat de portarul Cristiano Figueiredo.
Jocul a fost întrerupt în min. 48 din cauza petardelor, torţelor şi fumigenelor aruncare de galeria Rapidului la poarta lui Cristiano Figueiredo, iar meciul s-a reluat în min. 52. Fundaşul dinamovist Răzvan Patriche a primit îngrijiri pentru o sângerare, după ce a fost lovit în picior de un obiect aruncat din tribună.
Jucătorii celor două echipe şi arbitrii au ieşit pe teren cu tricouri pe care scria, în limba engleză, Stop the War (Opriţi războiul). Dinamoviştii au desfăşurat un banner cu mesajul ''Libertate şi pace în Ucraina'' (în română).
Echipa antrenată de Mihai Iosif a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie, şase egaluri şi trei eşecuri. Ultimele sale patru meciuri de acasă s-au încheiat cu acelaşi rezultat, 1-1.
Dinamo e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri, ambele în deplasare.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26