Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid a ajuns la 9 meciuri fără victorie, după ce a remizat cu Dinamo, scor 1-1

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/02/2022 la 22:58 GMT+2

Rapid şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal.

Mihai Iosif. Credit foto: Rapid 1923 Facebook

Credit imagine: facebook

Rapid București a rămas fără victorie în 2022 și mai are doar șanse teoretice la play-off, cu două meciuri rămase la dispoziție până la finalul sezonului regulat.
Giuleștenii au făcut un meci bun, și-au creat și ocazii, dar în același timp puteau să și piardă, având în vedere că și Dinamo a avut șanse bune de a înscrie pe final.

Rapid a terminat cu același scor în ultimele patru meciuri de pe teren propriu

Gruparea din Ștefan cel Mare a deschis scorul prin Cosmin Matei (20), după o eroare în centrul defensivei echipei gazdă, dar Rapid a egalat imediat în derby, prin slovacul Jakub Vojtus (23), la prima sa reuşită pentru echipa giuleşteană.
Într-un meci care a avut zece minute adiţionale în repriza secundă, cele două echipe şi-au creat ocazii periculoase pe finalul partidei. Şutul lui Jonathan Rodriguez (88) a fost apărat fr Horaţiu Moldovan, iar Cosmin Matei a tras în plasa laterală din unghi, după ce îl driblase pe Moldovan (90). Rapid a avut o mare şansă de gol prin marocanul Younes Bnou Marzouk (89), blocat de portarul Cristiano Figueiredo.
Jocul a fost întrerupt în min. 48 din cauza petardelor, torţelor şi fumigenelor aruncare de galeria Rapidului la poarta lui Cristiano Figueiredo, iar meciul s-a reluat în min. 52. Fundaşul dinamovist Răzvan Patriche a primit îngrijiri pentru o sângerare, după ce a fost lovit în picior de un obiect aruncat din tribună.
Jucătorii celor două echipe şi arbitrii au ieşit pe teren cu tricouri pe care scria, în limba engleză, Stop the War (Opriţi războiul). Dinamoviştii au desfăşurat un banner cu mesajul ''Libertate şi pace în Ucraina'' (în română).
Echipa antrenată de Mihai Iosif a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie, şase egaluri şi trei eşecuri. Ultimele sale patru meciuri de acasă s-au încheiat cu acelaşi rezultat, 1-1.
Dinamo e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri, ambele în deplasare.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo