Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Doar la Liga 3 am mai trăit așa ceva"

Romeo Ene

Publicat 06/12/2021 la 00:18 GMT+2

FCSB a învins-o pe UTA Arad, scor 2-1, grație a două lovituri de la 11m acordate gratuit, transformate de Florin Tănase.

Laszlo Balint

Credit imagine: Eurosport

Arbitrul Marian Barbu a acordat ușor primul penalty al gazdelor, după un presupus contact în careu între Octavian Popescu și Roger. Arădenii au egalat cu 20 de minute înainte de final, însă FCSB a mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 81, după un henț comis de Medjimorec.
Totuși, mingea ieșise în afara terenului înainte de acordarea loviturii de la 11m, însă arbitrul nu a semnalizat nimic, iar FCSB s-a impus cu 2-1. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a criticat în termeni duri prestația arbitrilor și s-a declarat intrigat de rezultatul înregistrat pe teren.
Citește și:

Laszlo Balint: "Doar la Petrolul Stoina am mai trăit așa ceva"

Antrenorul oaspeților a avut un discurs extrem de dur la finalul partidei și nu s-a ferit să critice arbitrajul, după ce echipa sa a fost dezavantajată în partida cu FCSB: "UTA este câștigătoarea morală a acestui joc. Noi la Arad încercăm să fim atipici, să nu ieșim la TV, să nu ne certăm cu arbitrii. Respectăm pe toată lumea, ne asumăm greșelile, dar noi când greșim, plătim. Cum plătește un arbitru care a greșit într-o asemenea manieră? Cum poate să vină el și să spună că a încercat să facă tot ce era mai bun? La primul penalty trebuia acordat galben pentru simulare, la al doilea penalty a ieșit mingea în afara terenului 20 cm. Doar la Liga 3 am mai trăit așa ceva, la Petrolul Stoina, în Valea Jiului.
Toată lumea întreabă de ce fotbalul românesc se duce în jos, în jos, în jos... Eu dau încredere jucătorilor, nu suntem cei mai proști, dar nu vreau să treacă prin asemenea momente. Am fost mai buni, băieții au simțit că au fost mai buni pe teren. Să se uite responsabilii care conduc fotbalul românesc la ce se întâmplă etapă de etapă. Antrenorii de la echipele mici trebuie să bagă capul în pământ, de ce? Vreți să fiu calm? Nu pot să fiu calm! Îmi cer iertare, dar este vorba de slujba mea. Noi ne ducem crucea până la capăt, muncim zi de zi. Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să mai spun, pot doar să-mi felicit băieții pentru efort. A văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat!
Știți care e cea mai mare problemă? Arbitrii nici nu ne bagă în seamă! Dacă merităm ceva, fii corect! Accept greșelile, dar când se vede o manieră de asemenea natură, este foarte greu de acceptat. Eu sunt foarte mândru de băieții mei! Nu e normal să vin aici și să vorbesc despre arbitraj. Este a patra oară când ne arbitrează domnul Marian Barbu,", a spus Laszlo Balint, după FCSB – UTA.
În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2, cu 40 de puncte, în timp ce UTA este pe 9, cu 25 de puncte după primele 18 etape.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo