Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al unui internațional român: "A fost activată clauza"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/11/2022 la 00:01 GMT+2

CFR Cluj a anunțat luni seara transferul definitiv al lui Adrian Păun, jucător care plecase sub formă de împrumut în campionatul Israelului. Acum, clauza sa a fost activată, iar internaționalul român a semnat un contract valabil până în 2026 cu Hapoel Beer Sheva.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Adi Păun s-a transferat după opt ani petrecuți la campioana României, CFR Cluj, în Israel, la Hapoel Beer Sheva, formație care l-a cumpărat definitiv luni seara pe fotbalistul de 27 de ani.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Israelienii au activat clauza jucătorului cotat de Transfermarkt la 1,6 milioane de euro și l-au achiziționat de la formația din Gruia, acesta urmând a evolua până în anul 2026 la noua sa echipă.
CITEȘTE ȘI:

Adi Păun a semnat definitiv cu Hapoel Beer Sheva

Adi Păun s-a despărțit de campioana României la sfârșitul lunii septembrie, de unde a plecat sub formă de împrumut în campionatul Israelului, la Hapoel Beer Sheva.
Acum, după opt prezențe bifate în tricoul noii sale echipe, timp în care a reușit un gol și un assist, Păun i-a determinat pe conducătorii clubului să îl achiziționeze definitiv, așa că aceștia i-au activat clauza și i-au pus pe masă un contract valabil pentru următoarele patru sezoane, până în 2026.
Pentru a-l lua sub formă de împrumut, Hapoel i-a achitat CFR-ului suma de 200.000 de euro, iar acum, după încheierea acestui acord, va mai trimite încă 300.000 de euro către Cluj, clauza activată pentru transferul definitiv.
CFR Cluj, fost sa echipă, i-a transmis un mesaj jucătorului la scurt timp după ce a fost achiziționat definitiv de Hapoel.
"Mulțumim pentru tot, Adiță Păun!
După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be'er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be'er Sheva până în anul 2026.
Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!", a fost mesajul celor de la CFR Cluj, postat pe pagina oficială de Facebook.
Alături de CFR, Adi Păun și-a pus în palmares opt trofee: cinci titluri, două Supercupe și o Cupă a României.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo