Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a câștigat chinuit duelul cu Petrolul! Manea a adus victoria în prelungiri

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2022 la 23:28 GMT+3

CFR Cluj a câștigat la limită, în această seară, scor 1-0, duelul cu Petrolul Ploiești, din a 12-a etapă a SuperLigii.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a obținut o victorie la limită, cu scorul de 1-0, în duelul cu Petrolul Ploiești, contând pentru a 12-a etapă a SuperLigii. Partida a fost destul de săracă în ocazii.
Prima șansă a meciului le-a aparținut jucătorilor lui Dan Petrescu. Muhar a trimis, în minutul 9, un șut de la distanță, dar balonul a fost respins în afara terenului.
Ulterior, oaspeții au încercat să-i pună probleme lui Scuffet, Țicu șutând în minutul 30, dar mingea a fost prinsă de goalkeeper-ul clujenilor.
În finalul primei reprize, Malele a trecut pe lângă gol. După o centrare de la colțul terenului a lui Deac, elvețianul a lovit balonul cu capul, dar mingea nu a prins spațiul porții.
Citește și:
În partea a doua a meciului, cele două echipe și-au împărțit ocaziile. În minutul 47, Irobiso a încercat și el să înscrie cu capul, după o pasă a lui Țicu, dar balonul a trecut peste poartă.
Apoi, în minutul 73, Buș a primit mingea de la Malele la marginea careului și a șutat din întoarcere. Mingea a trecut peste bara transversală. Două minute mai târziu, Roger a șutat de la marginea careului, dar balonul a fost deviat de Tamaș și a ajuns direct în brațele portarului oaspeților.
Singurul gol al partidei a fost marcat în prelungiri, de către Cristi Manea, care a înscris cu capul după o centrare a lui Roger.
În urma acestei victorii, CFR Cluj a rămas pe locul 4, cu 21 de puncte, în timp ce Petrolul Ploiești ocupă în continuare a șasea poziție a clasamentului, cu 17 puncte. Campioana României are, însă, două meciuri mai puțin disputate.
În următoarea etapă a SuperLigii, echipa lui Dan Petrescu va juca pe terenul celor de la UTA Arad, iar ploieștenii vor primi vizita celor de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo