Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj caută întăriri! Cine este jucătorul din SuperLigă dorit de campioana României

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/08/2022 la 13:05 GMT+3

CFR Cluj își dorește să transfere un mijlocaș înainte ca perioada de mercato să se termine. Campioana României îl are în vizor pe jucătorul celor de la Rapid, Alexandru Albu.

CFR Cluj - Rapid

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
CFR Cluj îl vrea pe Alexandru Albu, mijlocașul de 29 de ani fiind legitimat, în prezent, la Rapid. Albu nu s-a integrat prea bine în lotul lui Adrian Mutu și a fost titularizat o singură dată în acest sezon. Din cauza faptului că nu a jucat foarte multe minute, Albu se poate gândi la o plecare din Giulești.
Pentru transferul fotbalistului, CFR Cluj este dispusă să îl ofere la schimb pe Mihai Bordeianu, o mutare care ar putea fi benefică pentru ambele cluburi.
Potrivit AS.ro, giuleștenii au mai multe oferte pentru Alexandru Albu. Una dintre ele, și cea mai avantajoasă atât pentru club, cât și pentru jucător, este venită din Emiratele Arabe Unite, unde lui Albu i se oferă un salariu de 600.000 de euro pe an.
Pe lângă această propunere, de serviciile mijlocașului s-a mai interesat un club din Grecia. Jucătorul Rapidului a mai fost dorit în trecut de Dan Petrescu, în perioada în care acesta juca la UTA.
Alexandru Albu a fost transferat de Rapid de la Concordia Chiajna, în schimbul a 200.000 de euro. Fotbalistul a fost împrumutat inițial la formația din Giulești, apoi transferat definitiv.
Pentru giuleșteni, Albu a jucat 39 de meciuri, a marcat de 7 ori și a oferit două pase decisive. De asemenea, mijlocașul a fost convocat și la echipa națională, debutând la meciul cu Germania, pierdut de România cu scorul de 1-2.
Citește și:

Alexandru Albu a fost dorit și de FCSB

Alexandru Albu a fost dorit, în urmă cu ceva timp, și de vicecampioana României, FCSB. Atunci, jucătorul Rapidului a refuzat oferta roș-albaștrilor din cauza rivalității dintre cele două cluburi.
"Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Doar dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică niciodată, da! La altă echipă mare din Liga 1, da, aș putea să joc, dar la cei de la FCSB...
Nu aș putea da curs unei oferte, pentru că sunt jucătorul Rapidului, respect clubul, suporterii, nu pot să le fac asta", a declarat Alexandru Albu, în luna decembrie a anului trecut.
Sub comanda lui Mihai Iosif, Alexandru Albu a impresionat în tricoul lui Rapid, fiind unul dintre oamenii de bază ai giuleștenilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo