Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj se desparte de un jucător ajuns în această vară în Gruia! Pe cine au adus în locul său

Alex Masgras

Publicat 03/09/2022 la 13:58 GMT+3

Jefte Betancor, jucător care a ajuns în această vară la CFR Cluj, este foarte aproape de despărțirea de campioana României. Jefte urmează să ajungă în Cipru, la Pafos, sub formă de împrumut. Tot astăzi, CFR Cluj a anunțat transferul unui nou jucător.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Jefte Betancor va pleca de la CFR Cluj după doar două luni petrecute în Gruia. Ajuns în această vară de la Farul, Jefte va ajunge în Cipru, la Pafos, acolo unde va evolua sub formă de împrumut. Potrivit gsp.ro, campioana României va primi 500.000 de euro pentru acest împrumut.
Suma poate crește, cu încă 300.000 de euro, în cazul în care Pafos câștigă titlul sau se va califica în cupele europene în sezonul viitor.
În cazul în care echipa din Cipru va dori să îl transfere definitiv pe Jefte la finalul sezonului, CFR Cluj va mai primi 600.000 de euro.
În acest sezon, Jefte Betancor a evoluat în 14 partide pentru CFR Cluj, marcând de trei ori pentru echipa antrenată de Dan Petrescu.
Citește și:

Jose Gomes, noul jucător de la CFR Cluj

În cursul zilei de sâmbătă, campioana României a anunțat transferul unui nou jucător. Jose Gomes, un atacant în vârstă de 23 de ani din Portugalia, a semnat cu CFR Cluj.
Gomes a crescut la academia celor de la Benfica, după care a mai evoluat în Polonia (Lechia Gdansk și Bulgaria (Cerno More Varna) sub formă de împrumut.
Ultima echipă pentru care Gomes a evoluat este Seregno, echipă din Serie C. În cele 13 partide în care a evoluat pentru echipa din a treia divizie italiană, Gomes a marcat trei goluri și a oferit o pasă de gol.
200.000 de euro este cota de piață a lui Jose Gomes, potrivit transfermarkt.com. El a ajuns în Gruia din postura de jucător liber de contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo