Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Contra a oferit prima reacție legată de oferta celor de la CFR Cluj: "Nu-mi arde acum de asta"

Alex Masgras

Actualizat 20/09/2022 la 19:22 GMT+3

Cosmin Contra a vorbit pentru prima oară după ce numele său a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Actualul antrenor al campioanei se află în conflict cu conducerea și pare că despărțirea de echipa din Gruia este doar o chestiune de timp în acest moment.

Cosmin Contra

Credit imagine: Getty Images

Cosmin Contra este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Actualul antrenor al campioanei se află în conflict cu patronul echipei, iar șansele ca el să mai continue în Gruia și după pauza internațională sunt foarte mici.
Contra, care este liber de contract după ce s-a despărțit de Al-Ittihad, la finalul lunii iunie, a oferit prima reacție legată de oferta celor de la CFR Cluj. Fostul selecționer se află în vacanță și nu a dorit să comenteze pe tema acestui subiect, dar nici nu a negat o posibilă revenire în fotbalul românesc:
"Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță", a declarat Cosmin Contra pentru Pro Sport.
Citește și:

Negocierile dintre Contra și CFR Cluj, în impas

Discuțiile dintre Contra și CFR, privind numirea acestuia la cârma campioanei, au intrat într-un oarecare impas luni, la prânz.
După ce duminică seară cele două părți s-au pus de acord cu privire la salariul pe care "Guriță" urmează să îl aibă în Gruia, astăzi, când a venit vorba de clauzele înțelegerii, s-a ajuns la o situație mult mai complicată.
Concret, tehnicianul știe că CFR are datorii mari și se teme să nu pățească ce a pățit în Ștefan cel Mare, la Dinamo, club care a intrat în insolvență. Astfel, potrivit Gazetei Sporturilor, antrenorul a cerut o parte importantă din salariul pe următorul an încă de la început, ca o garanție, lucru care nu i-a convenit patronului Neluțu Varga. În egală măsură, Contra ar fi avut astfel și garanția că cei din conducere cred în el total și nu au de gând să îl schimbe la prima serie de rezultate neconvingătoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo