Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, victorie cu 3-2 după un meci spectaculos cu FC Botoșani! Vicecampioana a urcat pe locul 5

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/12/2022 la 21:06 GMT+2

FCSB s-a imous cu 3-2 pe terenul celor de la FC Botoșani, după o partidă foarte spectaculoasă. Moldovenii au condus cu 1-0, iar apoi au egalat la 2. Edjouma a adus golul victoriei pentru vicecampioană.

FC Botoșani - FCSB. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB a câștigat cu 3-2 pe terenul celor de la FC Botoșani, după ce a fost condusă cu 1-0 și egalată la 2. Partida a fost una foarte spectaculoasă, la cele două porți trăgându-se 29 de șuturi din partea ambelor echipe.
FCSB a început în forță, iar Andrei Cordea a avut prima ocazie după doar câteva secunde de la primul fluier al arbitrului. Atacantul a primit mingea în adâncime, dar s-a aflat ușor în unghi și nu a putut fructifica acțiunea bună a echipei sale. În minutul 6, Compagno a reluat cu capul în urma unui corner, însă mingea a trecut peste poartă.
FC Botoșani a dat lovitura în minutul 13, atunci când Mailat a primit mingea în partea stângă și a luat acțiunea pe cont propriu. Omul de atac al moldovenilor a șutat superb cu interiorul piciorului drept, direct spre vinclul porții apărate de Târnovanu. Portarul roș-albaștrilor nu a mai avut ce face, iar scorul devenea 1-0.
Compagno a ratat o ocazie uriașă după doar 5 minute. Italianul a rămas singur cu portarul, dar a tras alături, ratând ocazia egalării. Vicecampioana a revenit în joc la jumătatea primei reprize, în urma unei lovituri de la colț. Octavian Popescu a centrat excelent, iar Tamm a înscris cu capul din zona careului mic.
FC Botoșani a ratat o ocazie imensă prin Petkovski după o jumătate de oră, iar moldovenii au fost pedepsiți imediat, FCSB preluând conducerea. Compagno a deviat centrarea lui Darius Olaru, iar mingea s-a dus la colțul lung, atingând bara și scuturând plasa porții lui Pap.
Citește și:

FCSB a câștigat cu 3-2, în urma unui meci pe contre cu FC Botoșani

Repriza secundă a început în forță pentru bucureșteni, Octavian popescu irosind o nouă ocazie. Șut a tras în blocaj, mingea a venit la Tavi Popescu, iar acesta a trimis la colțul scurt, în plasa laterală.
În minutul 66, Sebastian Mailat a realizat dubla, marcând din interiorul careului. Atacantul botoșănenilor a primit o pasă în partea stângă, a driblat scurt și a finalizat cu dreptul. FCSB nu s-a lăsat și a preluat din nou conducerea după doar 7 minute, prin Malcom Edjouma. Francezul a finalizat în urma unei bâlbâieli în apărarea moldovenilor.
Darius Olaru a ratat ocazia de a o desprinde pe FCSB pe tabelă, șutul său din centrul careului trecând de puțin pe lângă stâlpul poții.
FCSB a urcat pe locul 5 datorită acestei victorii, acumulând 29 de puncte, dar cu un meci în minus față de celelalte echipe din zona play-off-ului. Vicecampioana și CFR Cluj sunt singurele cu 17 meciuri disputate, acestea având de jucat o restanță. Pentru bucureșteni urmează partida cu CS Mioveni, apoi se vor deplasa din nou la Botoșani pentru meciul de Cupa României.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo